• MEGA GINKO KAPSULE

Mega Ginko je dijetetski proizvod koji sadrzi korisne sastojke lista biljke Ginkgo Biloba, zbog cega se preporucuje za bolju cirkulaciju i zdrave krvne sudove. Savetuje se kod raznih poremećaja periferne cirkulacije, koji za posledicu imaju zujanje u usima, vrtoglavicu, glavobolju, hladnocu u rukama i nogama, bolove i grceve u misicima. Doprinosi poboljšanju koncentracije i pamćenja, a posebno se preporučuje pušačima kod kojih su problemi sa losom cirkulacijom veoma izrazeni.

Mega ginko je izradjen na bazi standardizovanog suvog ekstrakta lista ginka, koji može imati povoljan uticaj kod stanja i oboljenja uzrokovanih smanjenom cirkulacijom krvi i smanjenim dotokom krvi do mozga.

Šta je ginko?
Ginko (Ginkgo biloba) je najstarija živa drvenasta biljna vrsta. Ginko je dugovečno drvo; pojedini primerci žive i do 1000 godina i dostižu visinu i preko 35 metara. Listovi su karakterističnog, lepezastog oblika, a plodovi oštrog, neprijatnog mirisa. Iz ginka je izolovano preko 40 različitih supstanci. U tradicionalnoj kinsekoj herbalnoj medicini vekovima se koriste različiti delovi biljke, dok su savremena istraživanja i primena bazirani na standardizovanom, koncentrovanom ekstraktu dobijenom iz osušenih zelenih listova. Ovaj ekstrakt sadrži dve grupe hemijskih supstanci, fl avonoide i terpenoide, snažne antioksidanse odgovorne za pozitivne efekte ginka na organizam čoveka.

Kada se Mega ginko upotrebljava?
ZahvaljujuĆi antioksidantnim svojstvima i pozitivnom delovanju na dotok krvi u mozak.Mega ginko se prvenstveno upotrebljava za poboljšanje koncentracije, pam}enja i učenja, raspoloženja, mogu}nosti komunikacije i obavljanju svakodnevnih aktivnosti, posebno kod starijih osoba i osoba sa znacima demencije. Kod osoba sa povećanim rizikom, Mega ginko se preporučuje i za prevenciju ili odlaganje pojave simptoma demencije. Mega ginko može doprineti i poboljšanju cirkulacije u nogama i ublažiti tegobe kod odre|enih promena na mrežnjači oka, kod povišenog krvnog pritiska, vrtoglavice, neraspoloženja.

Kako se Mega ginko upotrebljava?
Odraslima i deci starijoj od 14 godina se preporučuje 1 kapsula dnevno.
Kapsule se mogu uzimati tokom dužeg vremenskog perioda u kontinuitetu, a za postizanje prvih pozitivnih efekata potrebno je obično 4 – 6 nedelja. Nastavljanjem sa primenom preparata rezultati brzo potom postaju znatno uočljiviji.

Mega ginko treba uzimati po preporuci lekara ili farmaceuta.

Kako se čuva Mega ginko?
Mega ginko se čuva na sobnoj temperaturi, na suvom mestu, van domašaja dece.

Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju.

Pakovanje: 30 kapsula
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

MEGA GINKO KAPSULE

  • 474,00 din


Tagovi: mega, ginko, dijetski, proizvod, cirkulacija, krvni, sudovi, vrtoglavica, glavobolja, grcevi