Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Snižene cene

LIBIDO TABLETE
SNIŽENA CENA -10 %
Brend: GREEN MEDIC
LIBIDO TABLETE
Libido tablete je dodatak ishrani za potenciju pomaže muškarcima sa problemima erektilne disfunkcije i smanjene seksualne želje.Karakteristike:Preparat baziran na 100% prirodnoj biljnoj formuli.Pruža dugotrajnu erekciju i pomaže kod problema sa potencijom.Produžava seksualnu izdržljivost.Povećava se..
1.080,00 RSD 1.200,00 RSD
XIBIZ BITE INSTANT RELIEF GEL NAKON UBODA INSEKATA
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ BITE INSTANT RELIEF GEL NAKON UBODA INSEKATA
Xibiz Bite instant relief gel nakon uboda insekata sadrži jedinstvenu formulaciju na bazi natrijum bikarbonata, amonijum hidroksida i etarskog ulja čajevca.Natrijum bikarbonat ima blago protivupalno i antiseptičko dejstvo. Koristi se protiv osipa koji su praćeni simptomima crvenila i svraba i i..
759,00 RSD 789,00 RSD
XIBIZ JAO GEL
SNIŽENA CENA -3 %
Brend: ESENSA
XIBIZ JAO GEL
XIBIZ JAO GELXibiz Jao gel efikasno umiruje upaljenu i iritiranu kožu, nakon uboda komaraca, opekotina, brijanja, depilacije. Sinergistički efekat hamamelisa, kamilice i mente smanjuje crvenilo, osip, svrab i perutanje kože na mestu primene. Ekstrakt hamamelisa ima adstrigentno, protivupalno i regen..
483,00 RSD 499,00 RSD
BONE UP MD DUO PACK
SNIŽENA CENA -59 %
BONE UP MD DUO PACK
BONE-UP MD je jedinstvena formula za efikasnu prevenciju i lečenje osteoporoze. Bone Up MD korisiti se u stanjima pada imuniteta, ali i u stanjima u kojima je potrebna suplementacija za jačanje kostiju.Jedinstvenu formulu za podizanje imuniteta, Bone Up MD kesice kalcijuma, magnezijuma i cinka odlik..
1.494,00 RSD 3.678,00 RSD
XIBIZ NATURAL PROTECTION GEL 45ML
SNIŽENA CENA -3 %
Brend: ESENSA
XIBIZ NATURAL PROTECTION GEL 45ML
Opis:Xibiz natural protection gel, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tra..
483,00 RSD 499,00 RSD
XIBIZ NATURAL PROTECTION SPRAY 100ML
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ NATURAL PROTECTION SPRAY 100ML
Opis:Xibiz natural protection spray, namenjen je za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tr..
621,00 RSD 649,00 RSD
BONE UP MD BONE UP MD
SNIŽENA CENA -55 %
Brend: JARROW
BONE UP MD
BONE-UP MD je inovativni preparat za osteoporozu i osteopeniju sa dodatnim imuno efektom.Bone-UP MD je kombinacija Kalcijum citrata, Magnezijum citrata, Cink citrata, Vitamina K2 i Vitamina D3 koji utiču na pravilnu i ravnomernu ugradnju kalcijuma u koštani matriks. Samim tim pomaže održavanju integ..
830,00 RSD 1.839,00 RSD
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON  50ML
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN ROLL-ON 50ML
Xibiz Strong Protection IKARIDIN roll-on predstavlja idealno rešenje za dugotrajnu i sigurnu zaštitu od uboda komaraca, krpelja i muva i do 5 sati nakon primene, uz produženo delovanje nakon ponovnog nanošenja. Formulisan je na bazi 20% ikaridina koji SZO (Svetska zdravstvena organizacija) p..
621,00 RSD 649,00 RSD
NICEFEEL IRIGATOR ZA DESNI I ZUBE NICEFEEL IRIGATOR ZA DESNI I ZUBE
SNIŽENA CENA -50 %
Brend: Nicefeel
NICEFEEL IRIGATOR ZA DESNI I ZUBE
Nicefeel irigator za desni i zube je revolucionarni proizvod u stomatologiji. Nicefeel irigator za desni i zube kombinacijom vodenog pritiska i pulsiranja, uklanja štetne bakterije duboko između zuba i ispod desni, za razliku od četkice i konca za zube koji imaju ograničavajući pristup.Nicefeel irig..
6.900,00 RSD 13.800,00 RSD
OEM DIONE C9 PRENOSIVI ORALNI IRIGATOR ZA DESNI I ZUBE OEM DIONE C9 PRENOSIVI ORALNI IRIGATOR ZA DESNI I ZUBE
SNIŽENA CENA -50 %
Brend: Nicefeel
OEM DIONE C9 PRENOSIVI ORALNI IRIGATOR ZA DESNI I ZUBE
OEM Dione C9 prenosivi oralni irigator za desni i zube 3 Minuta pametne memorije | Snažan pritisak prilikom čišćenjaIPX7 tehnologija za vodootpornost 360 stepeni rotacija glave 3 programa čišćenja Potpuno sigurni materijaliSnažan pritisak vode za ispiranje usta Visok pritisak implusa, č..
3.990,00 RSD 7.980,00 RSD
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY, PROTIV UBODA KOMARACA I KRPELJA, 100 ML
SNIŽENA CENA -4 %
Brend: ESENSA
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY, PROTIV UBODA KOMARACA I KRPELJA, 100 ML
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY protiv uboda komaraca i krpelja pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca i krpelja i do 5h nakon primene, ili duže uz ponovo nanošenje. Formulisan je na bazi ikaridina koji je izuzetno efikasan ali i potpuno bezbedan za celu porodicu, te je XIBIZ ..
814,00 RSD 849,00 RSD
RECONNECT TABLETE
SNIŽENA CENA -34 %
Brend: VITAE
RECONNECT TABLETE
ReConnectDodatak ishrani koji sadrži koenzim Q10, koenzim E1 (NADH), serin i vitamin C.Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, normalnim psihološkim funkcijama, energetskom metabolizmu i smanjenju zamora i iscrpljenosti.Koenzim Q10 se smatra „skupljačem“ slobodnih radikala, deluje antioksid..
1.099,00 RSD 1.660,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 1109 (93 strana)