Meni
Korpa

SCAR ZONE ACNE KREMA

SCAR ZONE ACNE KREMA
SCAR ZONE ACNE KREMA
869,00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Šifra proizvoda: BR-2864
28 prodaja
18043 pregleda

SCAR ZONE ACNE deluje na postojeće akne, sprečava pojavu novih, pomaže nestajanju crvenila i ožiljaka nastalih kod akni.

SCAR ZONE ACNE:
-  Je medicinska krema bez mirisa
-  Posle svega nekoliko minuta sasuši se u nevidljiv film
-  Preko SCAR ZONE ACNE kreme mogu se nanositi kozmetička sredstva
-  Ne ostavlja tragove na garderobi

SCAR ZONE ACNE se koristi dva puta dnevno. SCAR ZONE ACNE krema se lagano utrljava na pretodno očišćenu celokupnu oblast zahvaćenu aknama.

UPOZORENJE:
Samo za spoljašnju upotrebu. NE SME SE NANOSITI na sluzokože, otvorene ili sveže rane, inficiranu kožu. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece, na temperaturi do 25˚
C, ne upotrebljavati po isteku roka trajanja.

Kada treba početi sa lečenjem akni?
Odluka je na vama. Nikad nije ni suviše rano ni suviše kasno. Samo treba biti uporan i imati na umu da nekada može proći i 2-3 meseca pre nego da sredstvo koje upotrebljavate pokaže zadovoljavajuće efekte.

Kako se SCAR ZONE ACNE koristi?
-  Prvo, površinu na koju se nanosi SCAR ZONE ACNE oprati blagim sapunom i vodom i osušiti. Pri tome izbegavati sapune koji u sebi sadrže sredstva za piling, koji isušuju kožu, kao i sredstva za čišćenje kože koja sadrže alkohol.
-  Na zahvaćenu površinu naneti kremu u tankom sloju i blago utrljati.
-  Sačekati par minuta da koža upije SCAR ZONE ACNE kremu i onda naneti šminku ili se obući.
-  Po nanošenju kreme ruke oprati.
-  Kremu nanositi dva puta dnevno, najbolje ujutru i uveče.
-  U toku leta i sunčanih dana ne izlagati se suncu, zbog moguće fotosenzibilizacije.
-  U toku upotrebe SCAR ZONE ACNE preparata ne upotrebljavati druge preparate koji u sebi sadrže benzoil peroksid, topikalne retinoide, itd.

SCAR ZONE ACNE sadrži:
2% Salicilnu kiselinu - poznati keratolitik, tj. supstancu koja rastvara vezivni materijal izmedju ćelija u površinskom sloju kože i na taj način pomaže uklanjanju odumrlih ostataka kože. Vršeći blagi hemijski piling kože salicilna kiselina otvara zapušene pore, čisti ih od nagomilanih izumrlih ćelija kože, redukuje broj komedona (mitesera) i omogućava dublje prodiranje u kožu supstanci sa kojima se kombinuje u preparatu. Takodje, salicilna kiselina stabilizuje fiziološku kiselost kože i ima fungicidna svojstva.
Ekstrakt zelenog čaja - U zelenom čaju se nalaze brojni antioksidanti-polifenoli, naročito ktehin nazvan EGCG (epigalokatehin-3-galat) izuzetno jak antioksidant koji se dovodi u vezu sa brojnim pozitivnim efektima koje zeleni čaj ostvaruje u organizmu. EGCG i drugi antioksidanti prisutni u zelenom čaju štite sve ćelije kože od štetnog uticaja slobodnih radikala, čime se postiže oporavak kože.
Pored antioksidantnog dejstva zeleni čaj ima i antiinflamatorno i antibakterijsko dejstvo.
Sva ova svojstva zelenog čaja dovode do smanjenja zapaljenja, crvenila, otoka, veličine akni, pojave mitesera i uopšte poboljšanja kvaliteta i izgleda kože.
Silikon - smanjuje dubinu, širinu, dužinu i prebojenost svih tipova ožiljaka tako što formira zaštitnu barijeru na površini kože povećavajući hidrataciju i oksigenaciju kože, imitirajući prirodnu zaštitnu funkciju normalne, zdrave kože.

Da li se SCAR ZONE ACNE može koristiti na bilo kojem delu tela?
DA. Osim na sluzokožama, otvorenim ranama, inficiranoj koži, itd. Dakle bitno je da koža nije na bilo koji način oštećena.

Da li SCAR ZONE ACNE mogu svi da koriste?
NE. Preparat ne smeju da koriste trudnice i dojilje. Ukoliko u toku upotrebe preparata saznate da ste trudni prestanite da koristite preparat i obratite se vašem lekaru.

Pakovanje: 14g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: scar , zone , acne , oziljci , koza