Apotekaonline
Korpa

SCAR ZONE ACNE KREMA

SCAR ZONE ACNE KREMA
Trenutno nema u nabavci
SCAR ZONE ACNE KREMA
869.00 RSD
  • Lager: Trenutno nema u nabavci
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2864
Pregleda: 3572

Opis proizvoda

SCAR ZONE ACNE deluje na postojeće akne, sprečava pojavu novih, pomaže nestajanju crvenila i ožiljaka nastalih kod akni.

SCAR ZONE ACNE:
-  Je medicinska krema bez mirisa
-  Posle svega nekoliko minuta sasuši se u nevidljiv film
-  Preko SCAR ZONE ACNE kreme mogu se nanositi kozmetička sredstva
-  Ne ostavlja tragove na garderobi

SCAR ZONE ACNE se koristi dva puta dnevno. SCAR ZONE ACNE krema se lagano utrljava na pretodno očišćenu celokupnu oblast zahvaćenu aknama.

UPOZORENJE:
Samo za spoljašnju upotrebu. NE SME SE NANOSITI na sluzokože, otvorene ili sveže rane, inficiranu kožu. Izbegavati kontakt sa očima. Čuvati van domašaja dece, na temperaturi do 25˚
C, ne upotrebljavati po isteku roka trajanja.

Kada treba početi sa lečenjem akni?
Odluka je na vama. Nikad nije ni suviše rano ni suviše kasno. Samo treba biti uporan i imati na umu da nekada može proći i 2-3 meseca pre nego da sredstvo koje upotrebljavate pokaže zadovoljavajuće efekte.

Kako se SCAR ZONE ACNE koristi?
-  Prvo, površinu na koju se nanosi SCAR ZONE ACNE oprati blagim sapunom i vodom i osušiti. Pri tome izbegavati sapune koji u sebi sadrže sredstva za piling, koji isušuju kožu, kao i sredstva za čišćenje kože koja sadrže alkohol.
-  Na zahvaćenu površinu naneti kremu u tankom sloju i blago utrljati.
-  Sačekati par minuta da koža upije SCAR ZONE ACNE kremu i onda naneti šminku ili se obući.
-  Po nanošenju kreme ruke oprati.
-  Kremu nanositi dva puta dnevno, najbolje ujutru i uveče.
-  U toku leta i sunčanih dana ne izlagati se suncu, zbog moguće fotosenzibilizacije.
-  U toku upotrebe SCAR ZONE ACNE preparata ne upotrebljavati druge preparate koji u sebi sadrže benzoil peroksid, topikalne retinoide, itd.

SCAR ZONE ACNE sadrži:
2% Salicilnu kiselinu - poznati keratolitik, tj. supstancu koja rastvara vezivni materijal izmedju ćelija u površinskom sloju kože i na taj način pomaže uklanjanju odumrlih ostataka kože. Vršeći blagi hemijski piling kože salicilna kiselina otvara zapušene pore, čisti ih od nagomilanih izumrlih ćelija kože, redukuje broj komedona (mitesera) i omogućava dublje prodiranje u kožu supstanci sa kojima se kombinuje u preparatu. Takodje, salicilna kiselina stabilizuje fiziološku kiselost kože i ima fungicidna svojstva.
Ekstrakt zelenog čaja - U zelenom čaju se nalaze brojni antioksidanti-polifenoli, naročito ktehin nazvan EGCG (epigalokatehin-3-galat) izuzetno jak antioksidant koji se dovodi u vezu sa brojnim pozitivnim efektima koje zeleni čaj ostvaruje u organizmu. EGCG i drugi antioksidanti prisutni u zelenom čaju štite sve ćelije kože od štetnog uticaja slobodnih radikala, čime se postiže oporavak kože.
Pored antioksidantnog dejstva zeleni čaj ima i antiinflamatorno i antibakterijsko dejstvo.
Sva ova svojstva zelenog čaja dovode do smanjenja zapaljenja, crvenila, otoka, veličine akni, pojave mitesera i uopšte poboljšanja kvaliteta i izgleda kože.
Silikon - smanjuje dubinu, širinu, dužinu i prebojenost svih tipova ožiljaka tako što formira zaštitnu barijeru na površini kože povećavajući hidrataciju i oksigenaciju kože, imitirajući prirodnu zaštitnu funkciju normalne, zdrave kože.

Da li se SCAR ZONE ACNE može koristiti na bilo kojem delu tela?
DA. Osim na sluzokožama, otvorenim ranama, inficiranoj koži, itd. Dakle bitno je da koža nije na bilo koji način oštećena.

Da li SCAR ZONE ACNE mogu svi da koriste?
NE. Preparat ne smeju da koriste trudnice i dojilje. Ukoliko u toku upotrebe preparata saznate da ste trudni prestanite da koristite preparat i obratite se vašem lekaru.

Pakovanje: 14g

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 

Tags: scar , zone , acne , oziljci , koza