• RESCUE REMEDY SPREJ

RESCUE REMEDY SPREJ

Opis proizvoda:

Rescue Spray je namenjen za situacije akutnog stresa i šoka za krizne situacije koje su u toku ili neposredno posle krize.

Jedinstvena  kombinacija pet cvetnih esencija  dr Bacha, izradjena po istoj recepturi kao i pre 80 godina. Mešavina vedrine i snage  tokom celog dana!

- Star of Bethlehem – da olakša stanje šoka i neverice

- Clematis – da spreči onesvešćivanje ili lakše osvešćivanje 

- Cherry Plum – da osoba  zadrži kontrolu nad sobom

- Impatiens – da osoba ima strpljenje da sačeka pomoć ili ishod neke situacije

- Rock Rose – da ublaži ekstreman strah i paniku

Delovanje:

Originalna receptura RESCUE Dr Baha izrađena od pet cvetnih esencija ( Pavitina, Nedirak, Divlji gerber-Sunčanica, Crvena dženerika- Višnja, Ptičije mleko) u obliku spreja. BEZALKOHOLNI SPREJ. Upotrebljava se po dva prskanja direktno na jezik, ili se rastvori u čaši vode i popije gutljaj po gutljaj.

Ovi elementi i njihovi lekovi su:

1. šok – mentalni ili fizički i posledice šoka, koje osoba trpi zbog neke iznenadne i nepredviđene opasnosti. Ptičije Mleko omogućava opuštanje i smirenje živaca žrtve.

2. Užasavanje i panika u krajnje opasnoj situaciji kada se čini da nema nade za žrtvu. Sunčanica pruža mentalnu snagu osobi da ovlada teškom situacijom, da zadrži pribranost i da konstruktivno razmisli kako bi pronašla izlaz iz situacije. Nesvest, potpuna ili delimična, koma ili vrtoglavica koja obično prati ozbiljne nesreće.

3. Pavitina lek će se pobrinuti za bilo koje stanje uma koje ukazuje na privremeni nedostatak interesovanja za sadašnjost. 

4. Nepodnošljiv bol telesni ili duševni, kada postoji opasnost od gubitka kontrole uma nad fizičkim radnjama (fizičkim postupcima) kao na primer u slučaju nekontrolisanog besa, fiks ideja, histerija, tendencija ka samoubistvu.Višnja lek sprečava gubitak kontrole uma nad fizičkim radnjama. Ne dopušta da nagon bude brži od razuma. Kakva god da je provokacija, osoba zadržava punu kontrolu čula i sabrano usmerava svoje postupke.

5. Ekstremna mentalna tenzija i iritabilnost izazvane kontinuirano teškom situacijom u kojoj se čovek oseća bespomoćno. Mogu se javiti mišićna tenzija i bolovi. Nedirak lek pruža neophodno strpljenje da se sačeka i smireno posmatra napredak spasilačkih ekipa u nesrećnim slučajevima

Pakovanje: 20ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

RESCUE REMEDY SPREJ

  • Brend: DR. BACH
  • Šifra: 20160637
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.983,06 din


Tagovi: dr bach, vedra, rescue, kapi, posekotine, opekotine, ujedi insekata, ogrebotine, hemoroidi, podlivi, modrice, uganuće, trudnice, deca, remedy