Apotekaonline
Korpa

REGULATPRO BIO

REGULATPRO BIO
8.193,75 RSD
Pregleda: 687

Opis proizvoda

REGULATPRO BIO

Opis proizvoda:

Regulatpro® Bio je proizveden putem kaskadne fermentacije – jedinstvene metode patentirane 2004. godine. Predstavlja bioaktivni koncentrat koji sadrži fragmente enzima: di-, tri- i oligopeptide kao i polifenole, flavonoide i probiotske komponente iz voća, orašastog voća, povrća, iz sertifikovanog uzgoja.

 

- Omogućava resintezu sistemskih enzima i povećava proizvodnju ATP-a u ćelijama

- Reguliše normalne biohemijske procese u organizmu

- Dovodi do brze i efikasne detoksikacije

- Smanjuje oksidativni stres

- Održava normalnu alkalno-kiselu ravnotežu

- Stimuliše nespecifični imunitet

- Reguliše i održava normalnu crevnu floru

 

Redovna upotreba:

 

2 х 10 ml (2 х ½ merice) – direktno koncentrovan ili rastvoren u vodi (100 ml).

Ujutru na prazan stomak i uveče neposredno pre spavanja. Kiseli ukus proizvoda se može neutralisati dodavanjem voćnog soka sa sadržajem polifenola – npr. crna, crvena borovnica, grožđe.

 

Postepena terapija:

 

Pogodna za režim detoksikacije i kao početna doza kod hroničnih stanja:

- prva 3 dana: 5 ml (1 kašičica), ujutru

- 3 dana: 5 ml, ujutru i uveče

- 3 dana: 10 ml, ujutru i uveče

- tokom 1 nedelje 20 ml, ujutru i uveče,

- tokom 1 nedelje 20 ml, ujutru, u podne i uveče

- tokom 1 nedelje 20 ml, ujutru i uveče,

- tokom 1 nedelje 10 ml, ujutru i uveče,

- dnevna doza od 20 ml (2 x 10ml) preporučuje se za terapiju održavanja

 

 

Kod osoba sa povećanom osetljivošću (ili osoba koje su izložene toksičnom uticaju):

— Prva nedelja 2,5 ml ujutru

— Druga nedelja 2,5 ml ujutru i uveče

— Treća nedelja 5ml ujutru i uveče

— Četvrta, i svaka naredna nedelja 10 ml ujutru i uveče.

Pakovanje: 350ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 

Tagovi: regulatpro , bio , 25798802 , stres