Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

PROVEN VENOTONIK

PROVEN VENOTONIK
2.429,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: OSTALO
 • Šifra proizvoda: BR-541521

Opis proizvoda

Šta je Proven?
Proven je nova generacija nefarmakoloških metoda koja, zahvaljujući specijalnoj formuli, kroz jedan preparat zadovoljava sve nutritivne potrebe krvi i krvnih sudova. Ovaj nutritivni suplement, nastao je kao kruna dugogodišnjih teorijskih i laboratorijskih istraživanja prof. dr Vladimira Jorge. Sastavljen je od 21 aktivnog sastojka, podeljenih u grupe vitamina, minerala, fitonutrijenata i supstanci koje utiču na enzime u krvi. Preparat Proven predstavlja potpuno nov, integralni, pristup prevenciji i terapiji kardiovaskularnih oboljenja i vensko-kapilarnih poremećaja.
Proven deluje na vensko-kapilarne strukture tako što sprečava interakciju krvnih elemenata i endotela krvnih sudova. Supstance od kojih je sačinjen Proven imaju korisno dejstvo na organizam, koje se uvećava kroz njihovu sinergiju, odnosno zajedničko delovanje na krv i krvne sudove. Poboljšava viskoznost krvi i deluje kao trombolitik, dok istovremeno povećava elastičnost krvnih sudova, sprečava njihovu propustljivost i nastanak edema (otoka). Proven omogućava bolje snabdevanje ćelija krvnih sudova kiseonikom i time sprečava i usporava poremećaje vensko-kapilarne cirkulacije. Povoljno utiče na funkcije jetre, nivo holesterola i triglicerida. FlashicaBox2-PROVENZbog svog specifičnog nutritivnog sastava Proven se može koristiti i preventivno i terapijski, kod mehaničkih i trenažnih opterećenja u rekreaciji i sportu.

Kod starih ljudi, usled naglašene vensko-kapilarne osetljivosti, Proven deluje na prevenciju i usporavanje ovih uzrasnih promena.

Uticaj sastojaka iz Provena je mnogo veći ako se uzme kroz Proven, nego kad bi se svaki od sastojaka uzimao odvojeno. Zahvaljujući integralnom pristupu u prevenciji, osim što Proven deluje na kardiovaskularni sistem, on u isto vreme učestvuje i u regulaciji nivoa insulina i ima snažno antioksidativno dejstvo, čime utiče na podizanje imunog sistema uz izraženu antikancerogenu zaštitu i usporavanje procesa starenja. Na ovaj način, Proven štiti više potencijalno ugroženih tačaka organizma u isto vreme, čime se postiže efekat jednovremene prevencije čitavog niza najčešćih oboljenja.

Sastojci:

 • Sok ploda aronije (Aronia melanocarpa)
 • Prah soka ploda goji (Lycium barbarum)
 • Suvi vodeno-etanolni ekstrakt ploda gloga (Crataegus monogyna), 6:1
 • Vitamin C (L-askorbinska kiselina)
 • Prah soka ploda acai (Euterpe oleracea)
 • Suvi vodeno-etanolni ekstrakt semena kestena(Aesculus hypocastanum), sa 20% escina
 • Alfa-lipoinska kiselina
 • Trihidroksietilrutozid
 • Suvi ekstrakt semena gujine trave (Sylibum marianum) sa 30% silibina i izosilibina
 • Vitamin E (D-alfa-tokoferol)
 • Magnezijum (magnezijum-citrat)
 • Suvi vodeno-etanolni ekstrakt lista ginka (Ginko biloba), 8:1
 • Koenzim Q10
 • Suvi ekstrakt semena grožđa (Vitis vinifera) standardizovan na min. 95% proantocijanidina
 • Nijacin
 • Cink (cink-pikolinat)
 • Vitamin B6 (pirodoksal-5-fosfata)
 • Folna kiselina
 • Hrom (hrom-pikolinat)
 • Vitamin B12 (cijankobalamin)
 • Kalijum

Kome se Proven preporučuje?
Proven se preporučuje svim osobama koje imaju ustanovljen poremećaj vensko-kapilarne cirkulacije ili genetske preduslove za bolesti krvnih sudova. Zbog svog specifičnog dejstva na krvne sudove, Proven se posebno preporučuje osobama s dijabetesom, kako bi usporili ili sprečili razvoj dijabetesnih komplikacija.

Zbog svog nutritivnog sastava, Proven se može koristiti i preventivno i terapijski, kod mehaničkih i trenažnih opterećenja u rekreaciji i sportu. Kod starih ljudi, usled naglašene vensko-kapilarne osetljivosti, Proven deluje na prevenciju i usporavanje uzrasnih promena na krvnim sudovima.

Osim kao dodatak terapiji, Proven se preporučuje kao sredstvo za prevenciju vensko- kapilarnih poremećaja:

 •     osobama starijim od 30 godina
 •     osobama koje su profesionalno izložene dugom statičkom opterećenju u stojećem ili sedećem položaju
 •     ženama koje nose visoke potpetice
 •     osobama koje su fizički neaktivne, sedentarnog načina života
 •     osobama sa prekomernom telesnom težinom
 •     pušačima i bivšim pušačima koji su nedavno ostavili pušenje
 •     osobama koje se bave rekreativnim sportskim aktivnostima kao i profesionalnim sportistima

Kako se Proven upotrebljava?
Bočicu pre upotrebe dobro promućkati.
Nakon otvaranja bočicu obavezno držati u frižideru.

Doziranje:
Dnevna doza Provena je 25 ml uz jutarnji obrok.
Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti bez konsultacije sa lekarom.

Način čuvanja:
Čuvati od svetla, u dobro zatvorenoj bočici, na sobnoj temperaturi. Pre upotrebe dobro promućkati.
Nakon otvaranja bočicu držati u frižideru.
Držati van domašaja dece.

Moguća neželjena dejstva:
Mogući neželjena dejstva pojedinih biljnih sastojaka proizvoda obuhvataju blage gastrointestinalne smetnje i glavobolje. U slučaju preosetljivosti na bilo koji od sastojaka treba prekinuti uzimanje preparata.
Mere opreza i upozorenja

Upozorenje - Ko ne treba da koristi ovaj preparat?

 • Preparat nije namenjen osobama mlađim od 18 godina.
 • Dojiljama i trudnicama se savetuje da pre upotrebe ovog preparata konsultuju svog lekara.
 • Proizvod ne treba da koriste osobe sklone krvarenjima i bubrežni bolesnici.
 • Moguće su interakcije sa antikoagulansima, fenotizinima, oralnim dijabeticima.
 • U slučaju uzimanja redovne terapije konsultovati se sa lekarom.

Pakovanje: 250ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).