Meni
Korpa

Preparati za uvećanu prostatu i probleme sa mokrenjem

Preparati za uvećanu prostatu i probleme sa mokrenjem
Brend: BLAGOLEKS
Dejstvo:Prostat je biljni preparat namenjen muškarcima Uspešno otklanja probleme učestalog, otežanog i nepotpunog mokrenja Odličan je uroantiseptik, stimuliše spermatogenezu i poboljšava potencijuSastav: Sadrži standardizovan ekstrakt bobica testeraste palme 160 ..
1.415,00 RSD
U 1 multipaketu se nalaze: Kapsula Prosta-metto, kapsula likopena i tableta cinka. Prosta-metto sadrži biljke koje sinergijskim delovanjem poboljšavaju protok mokraće i olakšavaju tegobe povezane sa povećanjem prostate poput učestalog i otežanog mokrenja. Cink ima važnu ulogu u normaln..
2.286,00 RSD 2.540,00 RSD
PROSTATE POTENCIJAL ADVANCED FORMULAOpis proizvoda:Savremena naučna ispitivanja su nedvosmisleno potvrdila efikasnost pojedinih biljnih sastojaka u smanjivanju tegoba koje prostata može da prouzrokuje. Pojedini preparati se preporučuju od strane referentnih ustanova i stručnjaka kako u svetu tak..
1.290,00 RSD
Brend: PODGORSKI
Prostatea- brzi čaj za prostatu, namenjen muškoj populaclji starijoj od 40 godina za otklanjanje tegoba kod dobroćudnog uvećanja prostate. Brzo se priprema i prijatnog je ukusa.Prostata je muška polna žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Pošto kroz nju prolazi mokraćna cev, ..
747,00 RSD
Brend: RAZNO
Prostenal je dodatak ishrani namenjen muškarcima i predstavlja optimalnu kombinaciju biljnih ekstrakata koji se preporučuju za očuvanje zdravlja prostate i celog urinarnog sistema. Prostenal se posebno preporučuje kod benignog uvećanja prostate - jednog od najčešćih oboljenja kod mu&sc..
959,00 RSD
Brend: ESI
PROSTERBEProsterbe je prirodni dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) koji sadrži suvi ekstrakt patuljaste palme (Saw palmetto) standardizovan na 25% masnih kiselina i ekstrakt deteline standardizovan na 8% izoflavona.Dijetetski dodatak ishrani, preporučuje se muškarcima izna..
965,00 RSD
Brend: ESI
PROSTERBEProsterbe je prirodni dijetetski dodatak ishrani (dijetetski suplement) koji sadrži suvi ekstrakt patuljaste palme (Saw palmetto) standardizovan na 25% masnih kiselina i ekstrakt deteline standardizovan na 8% izoflavona.Dijetetski dodatak ishrani, preporučuje se muškarcima izna..
1.498,00 RSD
Brend: VIDAPHARM
Proxana poboljšava zdravlje prostate i jača antioksidativnu odbranu tkiva prostate i celog organizma. Smanjuje rizik od mogućeg nastanka karcinoma prostate.Proxana može pomoći kod: Benigne hiperplazije  Hroničnog prostatitisa  Akutnog ili hroničnog bakterijskog prostati..
3.160,00 RSD
Brend: HIMALAYA
Ađuvantno sredstvo u terapiji benigne hiperplazije prostate i oligospermije. Povećava nivo testosterona, spermatogenezu i utiče na seksualnu funkciju. Ubrzava spermatogenezu delujući na testise, semene vezikule, i funkcije epididimisa. Tako povećava količinu sperme i kvalitet. Preparat speman predst..
999,00 RSD
Dijetski suplement, dodatak ishrani Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod neizbalansiranih dijeta Seme bundeve koristi se kao dodatak ishrani sa vitaminima B kompleksa ..
580,00 RSD
Brend: TG-FARM
URORELAX, TG FarmOpis proizvoda:Ublažava simptome infekcija urinarnog trakta.SastavSuvi ekstrakt lista uve, suvi ekstrakt lista breze, suvi ekstrakt lista peršuna.Doziranje i način primjene1-2 kapsule dnevno.Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama, o..
430,00 RSD
Infekcije urinarnog trakta (mokraćnog sistema) su veoma česte i predstavljaju ozbiljan medicinski problem. Žene obolevaju mnogo češće od muškaraca, s obzirom na to da je njihova mokraćna cev nekoliko puta kraća te bakterije brže i lakše prodiru u bešiku.S druge strane, ..
1.217,00 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 64 (6 strana)