Apotekaonline
Korpa

PROFERTIL KAPSULE

PROFERTIL KAPSULE
9.699,00 RSD

Opis proizvoda


  • Potvrđeno povećava zapreminu sperme
  • Potvrđeno povećava broj spermatozoida
  • Poboljšava pokretljivost spermatozoida
  • Potvrđeno povećava mušku plodnost

Klinički dokazano, već nakon prva tri meseca povećava plodnost!

O PROIZVODU

PROfertil© JE ORIGINALNI VITAMINSKI KOMPLEKS ZA DIJETETSKI TRETMAN SMANJENE PLODNOSTI MUŠKARCA. Aktivne supstance PROfertil©-a su mikronutritijenti potrebni za razvoj spermatozoida.

Ideologija nastanka Profertila je jednostavna i logična, čim su uzroci muškog infertiliteta i smanjene sposobnosti oplodnje brojni (genetski, stres, način života, itd.) najefikasniji metod je sve ove faktore tretirati odjednom.

Kompleks antioksidanasa, L-karnitina, koenzima Q10 i L-arginina za poboljšanje plodnosti muškaraca koji žele potomstvo. Nutritivna podrška kod muškog infertiliteta povezanog sa ishranom. Ne sadrži laktozu ni gluten. Ne sadrži sastojke životinjskog porekla, pogodan za vegane i vegeterijance.

Hrana za posebne medicinske namene.

Pakovanje: 60 kapsula

DOZIRANJE

Uzmite dve kapsule na dan sa malo tečnosti tokom ili nakon obroka. Za dodatna pitanja molimo Vas konsultujte svog lekara ili farmaceuta.

Može da se koristi neprekidno, do začeća deteta, uz konsultciju sa lekarom.

 

SASTOJCI

Doza

L-karnitin

440 mg

L-arginin

250 mg

Koenzim Q10

15 mg

Vitamin E

120 mg

Zn

40 mg

Folna kiselina

800 µg

Glutation

80 mg

Selen

60 µg

Sastav: L-Karnitin-tartarat; L-Arginin-hidrohlorid; Dl-alfa-tokoferilacetat; zgušnjivač: hidroksipropilmetilceluloza (kapsula); cink-citrat; L-Glutation; sredstva protiv zgrudvavanja: silicijum-dioksid, magnezijum-stearat, talk; koenzim Q10; maltodekstrin; boje: titan-dioksid, gvožđe-oksid; pteroilglutaminska kiselina, natrijum-selenat.

Vegi-kapsule: materijal od kog su izrađene kapsule je biljnog porekla (celuloza). Ne sadrži sastojke životinjskog porekla i dobro se podnosi.

UPOZORENJE

Proizvod se mora koristiti pod medicinskim nadzorom. Molimo Vas konsultujte se sa svojim lekarom pre prve upotrebe ili prilikom promene preporučenog uputstva za upotrebu. Proizvod je nutritivno nepotpuna namirnica i nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Osobe osetljive na neki od sastojaka ne treba da koriste ovaj proizvod.
Proizvod nije namenjen osobama mladjim od 18 godina. Proizvod nije za parenteralnu upotrebu!

Specifičan i studijama potvrđen sastav PROfertil®-a prilagođen je specijalnim nutritivnim potrebama u indikovanom području primene i posebno zadovoljava povećane nutritivne zahteve muškaraca sa infertilitetom povezanim sa ishranom

 

Proizvođač: Lenus Pharma GesmbH, Beč/Austrija, Mesto proizvodnje: Nemačka

Distributer: Goodwill Pharma d.o.o. 24000 Subotica, Matije Gupca 14, Srbija