• PROBIEN SINBIOTIK KESICE ZA DECU

PROBIEN SINBIOTIK (Probiotik+Prebiotik) u kesicama, za decu, je dodatak ishrani koji je namenjen deci za održavanje ravnoteže crevne flore.

Prebiotici su nedigestibilni sastojci hrane koji imaju povoljan efekat na ljudsko zdravlje tako što selektivno stimulišu rast odredjenog broja bakterija u debelom crevu, što dovodi do modifikacije sastava mikroflore kolona u smislu preovladjivanja bakterija koje imaju povoljan efekat na ljudsko zdravlje.

Probiotski mikroorganizmi se definišu kao sojevi živih mikroorganizama iz različitih rodova koji pokazuju povoljne efekte na zdravlje domaćina poboljšanjem balansa intestinalne mikroflore.

Pozitivni efekti probiotika na ljudsko zdravlje dokumentovani su velikim brojem istraživanja i kliničkih studija i uključuju: smanjenje učestalosti i trajanja dijareja uzrokovanih antibioticima, retrovirusnim infekcijama, hemoterapijom i dijareje izazvane putovanjima. Takodje, utiču na smanjenje formiranja neželjenih metabolita i prokancerogenih enzima u debelom crevu. U PROBIENU za decu su zastupljene kulture mikroorganizma Lactobacilus acidophilus i Bifidobacterium longum.

Preporučena doza od 1 kesice dnevno delovaće blagotvorno na održavanje ravnoteže crevne mikroflore.

Pakovanje: 10 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

PROBIEN SINBIOTIK KESICE ZA DECU

  • Brend: NATURA AUCTA
  • Šifra: BR-541564153463
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 570,00 din


Tagovi: probien, probiotik, prebiotik, deca, sinbiotik, isharana, dodatak, crevna, flora, natura, aucta, natura aucta