• LIDERIN TABLETE

Seksualni život muškarca može biti uspešan nezavisno od godina. Međutim, to zahteva odgovarajuću podršku, koju Vam može pružiti Liderin®.
Liderin® poboljšava kvalitet seksualnog života – brzo, sigurno, diskretno.
Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka sa brzim dejstvom!

SASTAV:
-  Sastav u tri tablete                              Količina    
-  Pycnogenol® (Pinus pinaster)                 80,0mg
-  L-arginin                                         1.500,0mg


L-arginin® je sastojak koji doprinosi nastanku i poboljšanju erekcije. To je prekursor azot-oksida (NO), molekula koji igra ključnu ulogu u regulaciji cirkulacije delujući na krvne sudove. Azot-oksid se smatra glavnim posrednikom u erekciji penisa. On deluje kao vazodilatator krvnih sudova, što dovodi do ispunjavanja penisa krvlju i adekvatne erekcije neophodne za seksualni odnos.

Pycnogenol® je ekstrakt kore francuskog primorskog bora čiji sastav je patentiran u SAD pod brojem 6.565.851. Utiče na poboljšanje mikrocirkulacije povećanjem propustljivosti kapilara. Sa druge strane Pycnogenol® stimuliše pojačano stvaranje azot-oksida iz L-arginina, što dodatno pojačava erekciju. Pycnogenol® je registrovana robna marka kompanije Horphag Research Ltd.

Liderin® sadrži jedinstvenu kombinaciju L-arginina i Pycnogenol®-a, koja dovodi do povećanog stvaranja azot-oksida u organizmu, što igra ključnu ulogu u regulaciji cirkulacije. Aktivni sastojci preparata doprinose povećanom dotoku krvi u erektilno tkivo penisa, što pomaže da se erekcija postigne i duže održi.

Liderin® pojačava reakciju na seksualni stimulus, izaziva erekciju na brz i kontrolisan način i tako povećava seksualno zadovoljstvo i užitak.
Duži i učestaliji seks, veća snaga erekcije, veće samopouzdanje i uspeh u intimnim odnosima. Tako deluje Liderin®!

Efikasnost Liderin®-a je dokazana kliničkom studijom! Studija je pokazala da je preko 80% ispitanika postiglo normalnu erekciju i povećanje seksualnog zadovoljstva.

NAČIN UPOTREBE:
3 tablete popiti 1 sat pre seksualnog odnosa.

PAKOVANJE: 6 tableta

 


 

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

LIDERIN TABLETE

  • Brend: WALMARK
  • Šifra: BR-2545
  • Raspoloživost: Artikla trenutno nema u nabavci
  • 900,00 din


Tagovi: liderin, tablete, seks, potencija, prostata, erekcija, poboljsanje