Apotekaonline
Korpa

PIJANON

PIJANON
7,599.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OSTALO
  • Šifra proizvoda: 20160064
Kupovina: 0
Pregleda: 519

Opis proizvoda

Alkoholizam je bolest zavisnosti!!! 

 

Pijanon je sirup za regulisanje nervnog sistema sa povoljnim uticajem na sprečavanje zavisnosti od alkohola. Izaziva odbojnost prema alkoholu, ubrzava njegovo razlaganje u krvi i deluje umirujuće na razdražene nerve.

 

Pijanon - sirup može da se koristi i preventivno u očuvanju snage volje, kao i opšteg stanja zdravlja.

 

Pijanon sirup čuva psiho-fizičko zdravlje i pojačava snagu volje kod čoveka u borbi protiv zavisnosti. Dijetetski proizvod za odvikavanje od alkoholizma.

 

 

Delovanje:

Alkoholizam je bolest zavisnosti. Alkohol prodire u ćeliju, menja proteinsku strukturu ćelija i izaziva poremećaj njenih funkcija. Alkohol se uglavnom razgradi za šest sati, a mali deo se nerazgrađen izlučuje putem mokraće. Koncentracija alkohola u cerebrospinalnom likvoru veća je od koncentracije u krvi.

Upotrebom Pijanon sirupa, aktivni elementi pokazuju zaštitno dejstvo na nervnu ćeliju i postiču odbojnost prema alkoholu. Ispoljava se umirujuće dejstvo na razdražene nerve. Pacijenti su mirni, prestaje njihova agresivnost, ponašaju se prijatno.

 

Mešavina aktivnih principa Pijanon sirupa neutrališe želju za alkoholom izazivajući averziju prema njemu. Pomaže u procesu trežnjenja, omogućavajući brže otrežnjenje. Deluje umirujuće na razdražene živce. Izbalansirana kombinacija vitamina, minerala i belančevina ima višestruko korisno dejstvo. Bogat izvor lecitina i holina poboljšava moždane funkcije, bolje se pamti, dovodi do dobrog raspoloženja i idealna je hrana za mozak. 

 

 

INDIKACIJE:  Alkoholizam, pojačana razdražljivost, period rehabilitacije od alkohola.

 

Upotreba:

Terapija Pijanon sirupom je individualna. Što je čovek duže u problemu vreme trajanje terapije je duža.

 

Preporučena doza za sveobuhvatan tretman predstavlja 3 ( tri ) boce sirupa.

Uz terapiju Pijanon sirupom svim pacijentima dajemo opšte uputstvo o ishrani.

Po završetku terapije dajemo savete o ishrani u preventivne svrhe.

 

Pakovanje:

Komplet sadrži 3 boce sirupa, ( 3 x 200 ml )

 

>>>>>>>>>>> NE DOZVOLITE SEBI PIJANSTVO <<<<<<<<<<<

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 

Tags: pijanon , 20160064 , novo