Apotekaonline
Korpa

OSTEOPAN TABLETE

OSTEOPAN TABLETE
990.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: DIETPHARM
  • Šifra proizvoda: BR-2707
Kupovina: 0
Pregleda: 3562

Opis proizvoda

Šta su tablete Osteopan®?
Tablete Osteopan® su dodatak ishrani za čvršće kosti.

Šta sadržavaju tablete Osteopan®?
Jedna tableta sadrži 300 mg kalcijuma u obliku kalcijum-karbonata, kalcijum-hidrogenfosfata, kalcijum-laktata i kalcijum-citrata, 150 mg magnezijuma u obliku magnezijum-oksida, 5 mg cinka u obliku cinkovog glukonata i 2,5 pg vitamina D u obliku holekalciferola.
Pomoćni sastojci u tableti su: povećivač volumena: kukuruzni skrob; zgušnjivači: natrijum-karboksimetil-celuloza i hidroksipropilmetil-celuloza; materije za sprečavanje zgrudnjavanja: mikrokristalna celuloza, silicijum-dioksid i magnezijum-stearat biljnog porekla; materija za poliranje: šelak; materija za sprečavanje zgrudvavanja: talk; sredstvo za bojenje: titan-dioksid; maslinovo ulje.

Kako dejstvuju tablete Osteopan®?
-  Tablete Osteopan® obezbeđuju čvrstinu kostiju.
-  Kalcijum kao aktivni sastojak je neophodan za izgradnju i čvrstinu kostiju. Vitamin D podupire apsorpciju kalcijuma iz creva, a u samoj kosti potiče mineralizaciju. Dodatak magnezijuma i cinka obezbeđuje pravilan rast kostiju.

Kada koristimo tablete Osteopan®?
Tablete Osteopan®, kao dodatak ishrani, preporučujemo za očuvanje koštane mase u prevenciji osteoporoze i kao dopunsku terapiju osteoporoze i osteopenije. Opravdana je primena u stanjima kod kojih je potreban povećan unos kalcijuma. kao na primer u trudnoći i dojenju, kod mladih u fazama intenzivnog rasta te kod sportista i u starijoj životnoj dobi. Značajna je i njegova primena kod nedovoljnog unosa kalcijuma hranom. Naročito se preporučuje ženama srednje i starije životne dobi, te licima koja puše i ne bave se dovoljno fizičkim aktivnostima.

Kada ne smemo da koristimo tablete Osteopan®?
Nemojte da uzimate tablete Osteopan® u isto vreme kada i preparate gvožda, nego u razmaku od 2-3 časa.

Kako da uzimate tablete Osteopan®?
Uzmite 1 do 3 tablete na dan, uz obrok s dosta tečnosti. Ne prekoračujte preporučene dnevne doze.
Tablete Osteopan® su dodatak ishrani koji ne može da nadomesti ili zameni uravnoteženu ishranu.

Koliko dugo treba da uzimate tablete Osteopan®?
Trajanje primene nije ograničeno, a najbolji učinak se postiže dugotrajnim korišćenjem.

Kako se čuvaju tablete Osteopan®?
Čuvajte tablete Osteopan® na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.
Tablete Osteopan® ne smete da koristite posle isteka roka trajanja označenog na ambalaži.

Pakovanje: 30 tableta

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.