• OREGAMAR 2 plus 1 GRATIS

OREGAMAR

Opis proizvoda:

Ulje divljeg organskog origana,  efikasno u borbi protiv bakterija i gljivica.

Oregamar (dijetetski suplement – dodatak ishrani) proizvod na bazi organskog ulja divljeg origana i devičanskog maslinovog ulja. Predstavlja antimikrobni agens protiv više bakterijskih sojeva i gljivica, a takođe je i potentan imunostimulator. Tradicionalno se koristi kod respiratornih oboljenja (kašalj, prehlada, bronhitis) i gastrointestinalnih oboljenja (dispepsija, aerofagija).

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno

Kvalitativni sastav: Origano ulje (Origanum minutiflorum) ekvivalentno sa 106mg karvakrola što čini 133mg  i devičansko maslinovo ulje. Sastav kapsule: želatin, glicerin i voda.

Upozorenje: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Preparat ne treba da uzimaju trudnice i dojilje i deca mlađa od 12 godina. Ne preporučuje se osobama sa sa poremećajem akta gutanja, ozbiljnom hipertenzijom, teškim oštećenjem jetre i bubrega, kao i kod osoba na antikoagulantnoj terapiji. Ne koristiti u slučaju povišene osetljivosti ili alergije na bilo koji sastojak preparata.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za  raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Neto količina: 10.6g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

OREGAMAR 2 plus 1 GRATIS

  • Brend: MARNYS
  • Šifra: 20161119
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 2.800,00 din


Tagovi: oregamar, dodatak ishrani, ulje, origano, maslinovo ulje, bakterije, gljivice, imunostimulator, kašalj, prehlada, bronhitis