• SYSTANE ULTRA

 

 

 

 

SYSTANE® ULTRA

Opis:

 

SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka su sterilan rastvor koji sadrži polietilen glikol 400, propilen glikol, hidroksipropil guar, sorbitol, aminometilpropanol, bornu kiselinu, kalcijum-hlorid, natrijum-hlorid i konzervans POLYQUAD® (polidronijum-hlorid) 0,001%.

 

Upotreba (Indikacije)

 

SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka koriste se u terapiji suvog oka za privremeno olakšanje od peckanja i iritacije izazvanih suvoćom oka. SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka mogu se koristiti za podmazivanje i vlaženje dnevnih kontaktnih sočiva, kontaktnih sočiva za produženo nošenje i jednokratnih silikonskih hidrogel i mekih (hidrofilnih) kontaktnih sočiva. SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka vlaže vaša kontaktna sočiva, smanjuju nelagodnost kod nošenja kontaktnih sočiva i pomažu da se uklone čestice koje mogu izazvati iritaciju i/ili nelagodnost.

 

Uputstvo

 

SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka mogu se koristiti prema potrebi tokom celog dana za lečenje suvog oka. Stavite kapi u oko i trepnite. Dok nosite kontaktna sočiva, ukoliko se javi manja iritacija, nelagodnost ili zamućenje ukapajte 1 do 2 kapi u oko i trepnite 2 ili 3 puta. Mogu se koristiti i pre stavljana kontaktnih sočiva i nakon nošenja kontaktnih sočiva. Pre upotrebe dobro promućkati.

 

Pakovanje:

 

SYSTANE® ULTRA kapi za vlaženje oka su sterilisane kombinacijom vodene pare i filtracije i pakovane su u plastične bočice zapremine od 3 ml do 10 ml.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

SYSTANE ULTRA

  • Brend: AMICUS
  • Šifra: 20160748
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.373,00 din


Tagovi: systane ultra, iritacija, kapsule, vid, vitamin, e, oko, oci