Apotekaonline
Korpa

Grubin ulošci za obuću

Zamisli tvoje omiljena obuća i tvoja stopala u njima - srećna i udobana tokom celog dana. Da, to je upravo ono što Grubin ulošci donose u tvoj život.

Šta ih čini tako posebnim? Pa, pre svega, udobnost koju pružaju je neopisiva. Iskreno, to je kao da hodaš po oblačku. Bez obzira na to da li provodiš sate na nogama ili jednostavno želiš da svaki korak bude bezbrižan, Grubin ulošci će ti pružiti toplinu i podršku.

Ali to nije sve. Zaboravi na bol u stopalima ili umor nakon dugog dana. Grubin ulošci su tu da smanje taj pritisak na tvojim stopalima i leđima, i čine svaki korak lakšim.

Kvalitet materijala je nešto o čemu takođe treba da razmisliš. Svaki par Grubin uložaka izrađen je sa pažnjom, koristeći visokokvalitetne materijale koji su dugotrajni i izdržljivi. To znači da ćeš ih moći koristiti dugi niz godina.

Ako se pitaš da li će se uklopiti u tvoju obuću, ne brini. Grubin ulošci su prilagodljivi i mogu se koristiti u različitim tipovima obuće. Dakle, bez obzira na to da li nosiš cipele, patike ili čak sandale, Grubin će ti biti verni saputnici.

Ali najvažnije od svega, Grubin ulošci nisu samo ulošci - oni su tvoj ključ za očuvanje zdravlja tvojih stopala. Pravilan položaj stopala i podrška koju pružaju pomažu u prevenciji problema kao što su ravna stopala, kurje oči i žuljevi.

Sada, razmisli o tome kako bi ovi ulošci mogli da unaprede tvoj svakodnevni život. Daj svom telu ono što zaslužuje - udobnost, podršku i zdravlje koje ti pružaju Grubin ulošci.

Brend: GRUBIN
GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK 508
GRUBIN Anatomski uložak 508 -je kožni uložak za stopalo protiv zamaranja. Pruža olakšanje umornim stopalima, opušta stopalo, a samim tim i čitavo telo. Anatomski uložak je elastičan i anatomski oblikovan uložak za stopalo sa posebnim mekanim jastučićima za amortizaciju kontakt..
770,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK VEĆI
Anatomski uložak:grubin je jedini anatomski uložak za ravna stopala od prave kože garantuje pravilan oslonac za stopalo omogućava prirodnu ventilaciju i sprečava neprijatne mirise obezbeđuje udobnost i higijenu u bilo kojoj obući zahvaljujući sredstvu za amortizaciju udara na peti, odličan ..
1.250,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK
Anatomski uložak:grubin je jedini anatomski uložak za ravna stopala od prave kože garantuje pravilan oslonac za stopalo omogućava prirodnu ventilaciju i sprečava neprijatne mirise obezbeđuje udobnost i higijenu u bilo kojoj obući zahvaljujući sredstvu za amortizaciju udara na peti, o..
1.199,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK VISOKE TEHNOLOGIJE
Anatomski uložak visoke tehnologije: Da bi osmislio i proizveo ovu inovativnu liniju uložaka za obuću, Grubin je koristio najnaprednije tehnologije i odabrao materijale najnovije generacije. Veoma lagani i mogu se prati, ulošci za obuću Grubin garantuju visoke fizio-dinamičke karakte..
0,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ANATOMSKI ULOŽAK VISOKE TEHNOLOGIJE VEĆI
Anatomski uložak visoke tehnologije: Da bi osmislio i proizveo ovu inovativnu liniju uložaka za obuću, Grubin je koristio najnaprednije tehnologije i odabrao materijale najnovije generacije. Veoma lagani i mogu se prati, ulošci za obuću Grubin garantuju visoke fizio-dinamičke karakteri..
1.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)