Apotekaonline
Korpa

Grubin papuče za devojčice

Mala stopala, velike avanture! Grubin papuče za devojčice su stvorene da prate maštovite korake tvoje male princeze kroz svaki kutak doma.

Ove papuče su pravi mali svet za sebe, gde su boje svetlije, šljokice sjajnije i gde svaki motiv priča svoju bajkovitu priču. Sa Grubin papučama, vaša devojčica će kročiti kroz svet mašte, a vi ćete biti sigurni da su njena stopala uvek zaštićena i podržana.

Lagane i nežne, ali snažne u pružanju prave potpore, prate prirodne linije stopala, omogućavajući im da dišu i razvijaju se slobodno.

Kroz svaki osmeh, svaki zaigrani pogled i svaki veseli skok, Grubin papuče su tu da obezbede sigurnost i nežnost koju njena stopala zaslužuju

Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 23DO29 koža
Najkvalitetnija goveđa koža obostrano brušena, izuzetne udobnosti i mekoće.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 23DO29 SKAJ
Mekan i kvalitetan akrilni-poliamidni materijal izuzetne udobnosti i mekoće.Veličina: 23-29  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 30DO35 koža
Najkvalitetnija goveđa koža obostrano brušena, izuzetne udobnosti i mekoće. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 30DO35 SKAJ
Kvalitetna poliuretan folija, jednostavna za održavanje. Postavljena filcom, prijatna za nošenje.Materijal: SkajVeličina: 30-35   ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE TOPLE RIM
Materijal isprepleten prirodnom svilom, sintetičkom svilom i pamukom.Materijal: PlišVeličina: 27 - 35   ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
1.950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)