Apotekaonline
Korpa

Grubin dečije papuče

Male nogice zaslužuju najveću pažnju i brigu, a Grubin je tu da im pruži toplinu, zaštitu i podršku dok istražuju svet oko sebe.

Sa posebnim osvrtom na anatomske potrebe rastućih stopala, naše papuče pružaju optimalnu podršku i komfor, bilo da je reč o prvim koracima ili veselim igrama po kući. Lagane, mekane i prilagodljive, Grubin papuče postaju mali saveznici u velikim avanturama vaših mališana.

Šarene, vesele, sa likovima i motivima koji će razveseliti i najmaštovitije klince i klinceze, naše papuče donose osmeh na lice i radost u svaki korak.

Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 23DO29 koža
Najkvalitetnija goveđa koža obostrano brušena, izuzetne udobnosti i mekoće.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 23DO29 SKAJ
Mekan i kvalitetan akrilni-poliamidni materijal izuzetne udobnosti i mekoće.Veličina: 23-29  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 30DO35 koža
Najkvalitetnija goveđa koža obostrano brušena, izuzetne udobnosti i mekoće. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE PAPUČE ARIZONA 30DO35 SKAJ
Kvalitetna poliuretan folija, jednostavna za održavanje. Postavljena filcom, prijatna za nošenje.Materijal: SkajVeličina: 30-35   ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE TOPLE CAKI PLIŠ
Najkvalitetnija goveđa koža obostrano brušena, izuzetne udobnosti i mekoće.MATERIJAL : PLIŠMaterijal isprepleten prirodnom svilom, sintetičkom svilom i pamukom.    ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN DEČIJE TOPLE RIM
Materijal isprepleten prirodnom svilom, sintetičkom svilom i pamukom.Materijal: PlišVeličina: 27 - 35   ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
1.950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)