Apotekaonline
Korpa

Grubin muške sandale

Letnje popodne, ti šetaš pored reke i svaki korak ti je lagano putovanje. Razmišljao si ikada koliko nam je zapravo važna udobnost u takvim trenucima? Danas želim da ti predstavim nešto što će tvoje šetnje i avanture učiniti još prijatnijim - Grubin muške sandale.

Grubin sandale su kao stvorene za tvoya stopala, pružajući ti osećaj lakoće i prirodne slobode kretanja. Zamisli sandalu koja te ne sputava, koja te ne žulja, koja je prosto deo tebe.

I veruj mi, stil ovih sandala je nešto što se ne viđa svaki dan. Elegantne, a opet tako opuštene, savršeno se uklapaju u svaku tvoju kombinaciju.

One nisu samo lepe za oko. Anatomski oblikovane i prilagođene tvojem stopalu, pružiće ti podršku i udobnost u svakom koraku, bilo da si na izletu, šetnji ili na godišnjem odmoru.

I, što je najvažnije, Grubin sandale će ti pružiti stabilnost i sigurnost na svakoj površini, tako da možeš slobodno da koračaš napred bez brige.

Znaš, kada otkriješ nešto dobro, nešto što ti zaista promeni dane nabolje, poželiš da to podeliš sa prijateljem.

Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE SANDALE MILANO LUX
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~ ..
4.140,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE SANDALE VERONA
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
5.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)