Apotekaonline
Korpa

Grubin ženske klompe

Prva stvar koju ćeš primetiti kada obuješ Grubin klompe je neopisiva udobnost. Anatomski oblikovan đon pruža podršku svakom koraku, bez obzira na to koliko dugo ih nosiš.

Grubin je sinonim za visokokvalitetnu obuću. Materijali koji se koriste za izradu ovih klompi su pažljivo odabrani kako bi obezbedili trajnost i izdržljivost.

Praktičnost i lakoća upotrebe

Klompe su savršene za brzo obuvanje i skidanje. Zahvaljujući praktičnom dizajnu, nećeteš gubiti vreme obuvanje. Grubin klompe su dizajnirane sa pažnjom prema detaljima. Njihov izgled i raznolikost boja čine ih odličnim izborom za svaku priliku, bilo da ih nosiš na poslu, kući ili do prodavnice, prosto su pravi izbor za tebe i zaboravićeš na umorne noge.

Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE BEOGRAD KAIŠ
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina : 36 – 42 Napomena: Za ostale Grubin modele možete nas kontaktirati na mail [email protected]..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE BEOGRAD KAIŠ LUX
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Materijal: Koža kast.Kvalitetna goveđa koža, brušena sa donje strane a sa gornje strane presvučena sjajnom..
4.300,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE DUBAI
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~ ..
4.450,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE MALME
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
4.450,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE MELBOURNE
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.  ..
4.450,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE OREGON
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.  ..
3.750,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE OREGON LUX
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.ANATOMSKO LEŽIŠTE ZA STOPALOLežište za stopalo obuće GRUBIN pravi se od plute iz kore mediteranskog hrasta. Prirodni latekst ili guma se mešaju sa plutom da bi..
4.199,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE RIM
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.260,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE TERRA
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom. ..
4.199,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKA KLOMPA INDIO
Materijal koji je isprepleten svilom, vestačkom svilom i pamukom. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.399,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)