Apotekaonline
Korpa

Grubin muške klompe

Svako ima potrebu za mestom gde stopala mogu pronaći svoj mir i udobnost nakon napornog dana. Grubin muške klompe nude baš to – ali i mnogo više. Pažljivo oblikovane, one pružaju apsolutnu podršku vašem stopalu u svakom delu, sa posebnim naglaskom na luk stopala, pružajući optimalnu stabilnost i ublažavajući pritisak tokom hodanja.

Svaki korak u Grubin klompama postaje lagan i prijatan, jer anatomska konstrukcija klompi umanjuje umor i pritisak na stopala, čak i nakon dugih šetnji ili stajanja.

Bez obzira da li se opuštate u kući, prošetate do prodavnice ili uživate u vikend aktivnostima, Grubin klompe pružaju konstantan osećaj olakšanja i komfora.

Prirodni materijali omogućavaju „disanje“ stopala i sprečavaju neprijatne mirise, čineći da vaša stopala ostanu suva i sveža tokom celog dana.

Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKA KLOMPA RIM
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE KLOMPE BEOGRAD
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina: 42 - 49Napomena: Za ostale Grubin modele možete nas kontaktirati na mail [email protected]  ..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE KLOMPE BEOGRAD KAIŠ
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti. MATERIJAL: KOŽAVeoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom g..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE KLOMPE OREGON
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina: 40 - 49  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.899,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)