Apotekaonline
Korpa

Grubin klompe

Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKA KLOMPA RIM
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE KLOMPE BEOGRAD
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina: 42 - 49Napomena: Za ostale Grubin modele možete nas kontaktirati na mail [email protected]  ..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE KLOMPE BEOGRAD KAIŠ
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti. MATERIJAL: KOŽAVeoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom g..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN MUŠKE KLOMPE OREGON
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina: 40 - 49  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.899,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE BEOGRAD KAIŠ
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina : 36 – 42 Napomena: Za ostale Grubin modele možete nas kontaktirati na mail [email protected]..
3.699,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE BEOGRAD KAIŠ LUX
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Materijal: Koža kast.Kvalitetna goveđa koža, brušena sa donje strane a sa gornje strane presvučena sjajnom..
4.300,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE DUBAI
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~ ..
4.450,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE MALME
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
4.450,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE MELBOURNE
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.  ..
4.450,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE OREGON
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.  ..
3.750,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE OREGON LUX
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.ANATOMSKO LEŽIŠTE ZA STOPALOLežište za stopalo obuće GRUBIN pravi se od plute iz kore mediteranskog hrasta. Prirodni latekst ili guma se mešaju sa plutom da bi..
4.199,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE KLOMPE RIM
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.260,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)

Hej, da ti nešto pričam o Grubin klompama. Znaš onaj osećaj kad uguraš noge u nešto tako udobno da zaboraviš da uopšte nosiš obuću? E pa, to je ono što Grubin klompe pružaju. Nije samo stvar u tome da izgledaju autentično i lepo, već je prava magija u onome što ne vidiš. To je onaj mekani, anatomske oblikovani uložak koji ti mazi stopala dok koračaš, štiti ih i pruža podršku tamo gde je najpotrebnije. I znaš šta je još lepo? Ove klompe su kao priča naših baka, nešto što se prenosi kroz generacije, spaja prošlost i sadašnjost u svakom koraku. I ne mogu da ne pomenem onaj prepoznatljivi zvuk kada hodamo u klompama... kao neka melanholična melodija koja nas seća na detinjstvo. Grubin klompe nisu samo obuća, one su deo naše priče, tradicije i sećanja koja nosimo u svakom koraku.