Apotekaonline
Korpa

NUTRIVAL PLUS KAPSULE

NUTRIVAL PLUS KAPSULE
922.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: DIETPHARM
  • Šifra proizvoda: BR-2681
Kupovina: 0
Pregleda: 7170

Opis proizvoda

Šta su kapsule Nutrival® plus?
Kapsule Nutrival® plus su dodatak ishrani za čvrstinu kose i noktiju.

Šta sadrže kapsule Nutrival® plus?
Jedna kapsula sadrži 150 mg L-cistina, 150 mg inozitola, 30 mg medicinskog kvasca, 20 mg pantotenske kiseline (kalcijum pantotenat), 19 mg vitamina B3 (nikotinamid). 5,4 mg vitamina B6 (piridoksin hidrohlorid), 4 mg gvožda (gvožđe helat), 4 mg cinka (cink helat), 3,4 mg vitamina B1 (tiamin nitrat), 3.4 mg vitamina B2 (riboflavin), 1 mg bakra (bakar helat), 400 pg folata (folna kiselina), 300 pg biotina (D-biotin), 1,2 pg vitamina B12 (cijanokobalamin).

Ostali sastojci u kapsuli su: povećivač volumena: kukuruzni skrob, supstanca za sprečavanje zgrudvavanja: silicijum dioksid i magnezijum stearat biljnog porekla, želatin.

Kako dejstvuju kapsule Nutrival® plus?
-  Kapsule Nutrival® plus sadrže vitalne supstance, neophodne za normalan rast, razvoj i obnovu kose. Aktivni sastojci u kapsulama potiču mikrocirkulaciju i omogučuju stvaranje energije koja je potrebna za deobu ćelija, a time i stvaranje nove kose.
-  Kapsule Nutrival® plus potiču rast i jačaju strukturu kose i noktiju.

Kada koristimo kapsule Nutrival® plus?
Kapsule Nutrival® plus preporučujemo licima kod kojih je kosa postala slaba i lomljiva zbog mehaničkih i hemijskih oštećenja (četkanje, feniranje, bojenje, ondulacija i sl.) i onima kojima zbog iscrpljenosti i psihičkih poremećaja (uzbuđenje, stres i dr.) kosa slabi i opada, licima koja se slabo i nedovoljno hrane, ženama koje u trudnoći i za vreme dojenja gube kosu, licima kojima kosa opada zbog uzimanja nekih lekova (citostatici, kontraceptivi i dr.) kao i onima koji je gube iz neobjašnjivih razloga.

Kada ne smemo da koristimo kapsule Nutrival® plus?
Kapsule Nutrival® plus nisu indicirane kod opadanja kose zbog hormonalnih poremećaja i zbog ožiljaka na koži glave.
Trudnice i dojilje treba da se posavetuju s lekarom pre uzimanja ovog proizvoda.

Kako da uzimate kapsule Nutrival® plus?
Uzimajte 1 tabletu dnevno. Ne prekoračujte preporučene dnevne doze.
Kapsule Nutrivai® plus su dodatak ishrani koji ne može da nadomesti ili zameni uravnoteženu ishranu.

Koliko dugo treba da uzimate kapsule Nutrival® plus?
Za najbolje rezultate kapsule Nutrival® plus uzimajte kroz 3-4 meseca.

Kako se čuvaju kapsule Nutrival® plus?
Čuvajte kapsule Nutrival® plus na tamnom i suvom mestu, na temperaturi do 25 °C, van domašaja dece.

Kapsule Nutrival® plus ne smete da koristite posle isteka roka trajanja označenog na ambalaži.

Pakovanje: 30 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.