Apotekaonline
Korpa

Sportske povrede

Sportske povrede
Glukozamin sulfat je važan element u izgradnji brojnih tkiva: veziva, tetiva, zglobnih ovojnica, ligamenata, hrskavice i kostiju. Usporava trošenje zglobne hrskavice, podstiče stvaranje glikozaminglikana - osnovnog gradivnog materijala hrskavice i na taj način pomaže njeno obnavljanje. Ispiti..
1.150,00 RSD
GOODWILL ACTIVE GELOpis porizvoda:Zahvaljujući prisustvu etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića kao i prisustvu mentola i kamfora, Goodwill active gel deluje protivupalno, poboljšava cirkulaciju na mestu bola i postiže blago anestezirajući efekat, pri čemu se osećaj bola postepeno smanju..
499,00 RSD
GOODWILL GAVEZ GELOpis proizvoda:Zahvaljujući aktivnim sastojcima biljke Gavez (alantoin, tanin, holin, etarska ulja) gel pomaže epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva, a ima i protivupalna svojstva. Povoljno deluje kod otoka, preloma kostiju, sportskih povreda i posttraumatskih stanja. Pri..
311,00 RSD
Visokopotentni proizvod s najvažnijim mineralima u uravnoteženom odnosu u obliku helata radi maksimuma apsorpcije. Kalcijum je važan za pravilan razvoj kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju. Magnezijum je važan za pravilan rad nervnog sistema, zdrave kosti, pravilan rad mi&s..
1.550,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Preporučuje se:kod osteoartritisa kod povreda zglobne hrskavice kod degenerativnih promena zglobova kod sportskih povreda kod otežane pokretljivosti, bolova i ukočenosti zglobovaSastojci: Jedna kapsula sadrži 40mg Hyal-Joint i 24mg natrijum hijaluronata. Hyal-Joint je za&scaron..
2.178,00 RSD
Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tečnosti u zglobovima i pomaže boljoj pokretljivosti zglobova.  Hialuronic active se preporučuje: -  Kod bolova i oštećenja u zglobovima -  Kod osteoartritisa i otežanog kretanja -  Sportistima i osobama koje svakodnev..
2.290,00 RSD
Brend: NATURES AID
HIJALURONSKA KISELINA 50mgOpis proizovda:Smatra se da ljudski organizam sadrži oko 15g hijaluronske kiseline, od čega se jedna trećina svakodnevno razgrađuje i ponovo sintetiše. Može biti uneta u organizam i putem hrane i suplemenata.Hijaluronska kiselina se nalazi u vezivnom tkivu, u ..
1.794,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT GEL 120mlOpis proizvoda:Hyalfit gel je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da..
969,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT GEL 50mlOpis proizvoda:Hyalfit gel je preparat namenjen za masažu sa umirujućim dejstvom na mišiće, ligamente i zglobove sa efektom hlađenja, kreiran je za brzo i dugotrajno olakšanje i uklanjanje bola. Mentol u kombinaciji sa alkoholom prokrvljuje, hladi i pomaže da ..
520,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT KAPSULEOpis proizvoda:Revolucionarna formula sa najvećom dozom hijaluronske kiseline i kolagena. Delovanje: Brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Potpuno je prirodan i bezbedan preparat, koji ne izaziva nikakve nuspojave. Preporučuje se primena Hya..
2.890,00 RSD
Brend: M&V PHARM
HYALFIT ZAGREVAJUĆI GEL 120mlOpis proizvoda:Hyal fit gel sa efektom zagrevanja Zaboravite na hronični bol! Delotvoran kod svih reumatskih oboljenja Jak analgetski, antiinflamatorni i antiedematozni efekat!Terapijske indikacije :• reumatski bolovi,  • bol u vratu i ramenima,&n..
895,00 RSD
Brend: NATURPHARMA
OSNOVNE NAMENE, DELOVANJA: -  Prirodni podmazivač zglobova -  Ubrzava oporavak kod iščašenja i zarastanje kod prelomaPREPORUČEN NAČIN UZIMANJA: 1 kapsula dnevnoSAVET: Oprezno kod osoba koje su alergične na salicilate i školjke.PAKOVANJE: 30 kapsula ..
1.375,00 RSD
Prikazuje se 61 do 72 od 156 (13 strana)