Apotekaonline
Korpa

Sportske povrede

Sportske povrede
Brend: RAZNO
EPOAID MG THERAPY OILOpis proizvoda:Mg Therapy Oil olakšava tegobe ukočenih zglobova, ublažava bol u vratu i leđima, opušta mišiće  i pomaže kod sportskih povreda. Pored toga, ublažava glavobolju, razdražljivost, stres i nesanicu i pospešuje regeneraciju i hi..
261,00 RSD
Brend: STADA
Opis EUNOVA DUO PROTECT D3 +K2 je dijetetski suplement koji sadrži vitamin D3 1000ij i vitamin K2 za zdrave kosti i potporu imunom sistemu. EUNOVA DUO PROTECT D3 +K2 ne sadrži veštačke boje, gluten, laktozu, mlečne proteine ni soju. Pogodno za primenu kod vegetarijanaca. Uputstvo za upotre..
1.138,00 RSD
Brend: ELEPHANT Co.
SASTAV: 4% kamfor (Camphor), 3% mentol (Menthol), 0.5% etarskog ulja Čajevca (Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil), 0.5% etarskog ulja karanfilića (Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil), 0.02% Capsaicin (Capsicum fruterceus).OSOBINE I DEJSTVO: Pažljivim odabirom aktivnih principa Faul ..
0,00 RSD
Brend: ESENSA
GAVEBOL GAVEZ GEL 100mlOpis proizvoda:​Gavez gel je preparat koji sadrži ekstrakt korena gaveza čiji osnovni sastojci omogućavaju primenu ovog gela kod istegnuća, iščašenja i različitih vrsta povreda.Biljku gavez prati reputacija efikasnog protivupalnog sredstva tako da je gel na..
504,00 RSD
Brend: ESENSA
GAVEBOL GAVEZ GEL Opis proizvoda:​Gavez gel je preparat koji sadrži ekstrakt korena gaveza čiji osnovni sastojci omogućavaju primenu ovog gela kod istegnuća, iščašenja i različitih vrsta povreda.Biljku gavez prati reputacija efikasnog protivupalnog sredstva tako da je gel na..
345,00 RSD
Brend: OSTALO
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fi..
5.149,00 RSD
Brend: OSTALO
Geladrink Fast brzo ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova. Prirodan i potpuno bezbedan preparat koji ne izaziva nikakve nuspojave. Koristi se kod: bolova pri kretanju, noćnih bolova u stanju mirovanja i ukočenosti zglobova.Danas više od 80% odraslih osoba ima problema sa zglobovim..
5.820,00 RSD
Brend: ESENSA
Glucosamin complex sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća  principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM  i hijaluronska kiselina. Zajedničkim delovanjem doprinose obnavljanju hrskavice, očuvanju i poboljšanju ..
921,00 RSD
Brend: ESENSA
Glucosamin complex sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća  principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM  i hijaluronska kiselina. Zajedničkim delovanjem doprinose obnavljanju hrskavice, očuvanju i poboljšanju ..
1.411,20 RSD
Brend: ESENSA
GLUCOSAMIN COMPLEX PRAŠAKOpis proizvoda:Glucosamin complex prašak sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća  principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM  i hijaluronska kiselina, koji su značajni..
2.160,00 RSD
Pomaže oporavak zglobova Glukozamin ima ulogu u sintezi zglobne hrskavice Starenjem se smanjuje sposobnost organizma da proizvodi dovoljne količine glukozamina, što dovodi do oštećenja zglobne hrskavice i smanjene pokretljivosti zglobova Posebno se preporučuje sportistima i star..
1.600,00 RSD
Glukozamin sulfat krema s MSM-om pažljivo je formulisana kombinacija savremenih i tradicionalnih sastojaka kao što su: MSM - povećava gipkost i pokretljivost zglobova, uklanja umor i bolove u mišićima, glukozamin sulfat, biljni ekstrakti (kamilica, arnika, gavez, aloe vera, bademovo ul..
1.085,00 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 156 (13 strana)