Meni
Korpa

Sportske povrede

Sportske povrede
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL CURCUMA GEL CREAMOpis proizvoda:Biovital Curcuma Gel Cream - gel krema sa kurkumomKrem gel sa ekstraktom od kurkume, osvežavajućim mentolom i ostalim lekovitim biljkama. Preporučuje se za masiranje i za negu zglobova i mišića. Specifična formula koja se brzo upija.&n..
730,00 RSD
Brend: BIOVITAL
BIOVITAL OSTEO MAX K2Opis proizvoda:Biovital OsteoMaxK2 kapsule za osteoporozuNamena: Original Osteo MaxK2 je jedinstvena i prirodna formulacija za očuvanje i jačanje KOSTIJU i krvnih sudova.  Preporučuje se svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste..
1.890,00 RSD
Brend: ESENSA
 Touch premium bol - relax ulje za masažu Opis proizvoda:Bol-relax ulje za masažu sa etarskim uljima ruzmarina i lavandenamenjeno je za opuštanje tela, ublažavanje bolova, napetosti i grčeva u mišićima. Stimuliše cirkulaciju, ublažava reumatske tegobe, ..
480,00 RSD
Brend: BIO BALKAN
Brđanski melem protiv reume nastao je pažljivim odabirom korisnih sastojaka uglavnom iz prirode našeg podneblja. To je jako važno, zato što smo se mi vekovima navikavali (adaptirali) da koristimo biljke iz svog okruženja. Naš organizam je pripremljen da izvuče najveću korist za ..
1.200,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
CAPSAICIN gel DONVAS®Capsaicin (ekstrakt ljute paprika) pruža prijatan osećaj zagrevanja na mestu primene. Capsaicin ima antireumatsko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi kao lokalno sredstvo za ublažavanje bolova, napetosti i ukočenosti u mišicima, zglobovima i kostima kod neur..
693,00 RSD 765,00 RSD
Brend: ESENSA
Cirkulo tok cream gel je prirodni preparat na bazi taksifolina,namenjen za ubrzavanje periferne cirkulacije. Taksifolin, flavonoid poreklom iz biljke Sibirski ariš, je najefikasniji predstavnik  nove generacije antioksidanasa. Taksifolin poboljšava mikrocirkulaciju i protok krvi k..
648,00 RSD
Brend: CREVIL
CREVIL KONJSKI BALZAMOpis proizovda:Konjski balzam u vidu gela koji hladi,opušta i okrepljuje. Preporučuje se sportistima za opuštajuću masažu i relaksaciju. Pospešuje prokrvljenost kože i neguje je. Pogodan je za masažu vrata, ramena, leđa, struka i nogu.Sastav:..
339,00 RSD
Brend: FAMILY PHARM
KURKUMA prah DONVAS®mlevena kurkumaKurkuma je začin vekovima poznat indijskoj kulturi, i dodaje se gotovo svim karijima i sosovima. Može se uključiti u ishranu na više načina, a jedan od najboljih je u vidu “zlatnog mleka” jer se u tom obliku najbolje mogu iskoristiti ..
377,00 RSD
Vitamin E kao aktivni antioksidans neutrališe slobodne radikale i njihov nepovoljni efekat na organizam. Štiti ćelije od toksičnih produkata iz hrane i okoline, doprinosi jačanju imunog odgovora i vitalnosti organizma tako da ga još nazivaju i vitaminom mladosti. Štiti ci..
1.517,00 RSD 1.685,00 RSD
Brend: RAZNO
EPOAID MG THERAPY OILOpis proizvoda:Mg Therapy Oil olakšava tegobe ukočenih zglobova, ublažava bol u vratu i leđima, opušta mišiće  i pomaže kod sportskih povreda. Pored toga, ublažava glavobolju, razdražljivost, stres i nesanicu i pospešuje regeneraciju i hi..
261,00 RSD
Brend: ELEPHANT Co.
SASTAV: 4% kamfor (Camphor), 3% mentol (Menthol), 0.5% etarskog ulja Čajevca (Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil), 0.5% etarskog ulja karanfilića (Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil), 0.02% Capsaicin (Capsicum fruterceus).OSOBINE I DEJSTVO: Pažljivim odabirom aktivnih principa Faul ..
0,00 RSD
Brend: FOREVER
FOREVER ALOE FIRST SPREJOpis proizvoda:Aloe First je izvrstan dodatak priboru za prvu pomoć. Ova ekskluzivna formula za zaštitu kože pruža prvu liniju zaštite protiv manjih iritacija kože. Formulisan na bazi stabilizovanog gela Aloe Vere, Aloe First sadrži propolis, alantoin i ..
0,00 RSD
Prikazuje se 37 do 48 od 152 (13 strana)