Apotekaonline
Korpa

Weleda nar linija

Brend: WELEDA
WELEDA DNEVNA UČVRŠĆUJUĆA KREMA, NAR I PEPTIDI MAKE
Weleda dnevna krema smanjuje bore i ojačava kožu, za prirodno blistav ten. Ova brzo upijajuća tekstura sprečava proces prevremenog starenja kože na prirodan način. Nekomedogena. Dermatološki testirana. Klinički dokazana efikasnost. Pogodna za vegane.Sastav:Ulje semena nara, peptidi iz korena organsk..
3.105,00 RSD
Brend: WELEDA
WELEDA NOĆNA UČVRŠĆUJUĆA KREMA, NAR I PEPTIDI MAKE
Weleda noćna krema smanjuje bore i ojačava kožu, za prirodno blistav ten. Ova brzo upijajuća tekstura sprečava proces prevremenog starenja kože na prirodan način. Nekomedogena. Dermatološki testirana. Klinički dokazana efikasnost. Pogodna za vegane.Sastav:Ulje semena nara, peptidi iz korena org..
3.198,00 RSD
Brend: WELEDA
WELEDA UČVRŠĆUJUĆA KREMA ZA ZONU OKO OČIJU, NAR I PEPTIDI MAKE
Weleda učvršćujuća krema za zonu oko očiju sa narom i peptidima make smanjuje bore, tamne kolutove i otok oko očiju. Okrepljujuća i vlažna nega sa antioksidansima i peptidima za vidno čvršću kožu oko očiju. Organsko ulje semenki nara i peptidi iz organskog korena make pomažu koži da se sama regeneri..
2.871,00 RSD
Brend: WELEDA
WELEDA UČVRŠĆUJUĆI SERUM, NAR I PEPTIDI MAKE
Weleda učvršćujući serum smanjuje fine linije i bore i ćelijama kože daje novu energiju. Veoma efikasna formula sa antioksidansima i peptidima koja obnavlja ćelije i kožu čini vidljivo čvršćom i blistavijom. Organsko ulje semena nara i peptidi iz organskog korena make pospešuju obnavljanje ćelija..
3.635,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)

Weleda nar linija pruža učvršćujuću negu za zahtevnu kožu preko 40 godina, sa narom i peptidima make. Naša nova prirodna nega za učvršćivanje kože lica sadrži organsko ulje semenki nara sa antioksidativnim svojstvima i svojstvima regeneracije kože. Peptidi iz korena peruanske organske make podstiču elastičnost kože, smanjuju bore i podržavaju prirodni sjaj kože. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka efikasno podržava prirodni proces regeneracije kože i usporava njeno starenje.

Prednosti ulja semena nara:
Žuto do crvenkasto, relativno gusto ulje semena nara je jedno od ulja sa aktivnim agensima i obiluje retkom punicinskom kiselinom (nezasićena masna kiselina). Ovo dragoceno biljno ulje takođe ima antioksidantna svojstva i poboljšava regeneraciju kože pa se zato smatra izvanrednim sastojkom u preparatima za negu zrele kože koja je suva i pod stresom. 

Naučno dokazana svojstva:
Dragoceno ulje semenki nara ima antioksidativna i regenerativna svojstva zbog visokog sadržaja polifenola. Ove prirodne fitohemikalije deluju kao izvrsni čistači slobodnih radikala koji su odgovorni za ubrzano starenje kože i ćelija. Ulje od semenki nara revitalizuje ćelije kože tako da ona postaje zategnuta i glatka na prirodan način. Njegova brojna pozitivna svojstva su u skorije vreme potvrđena u mnogim naučnim studijama.

Konstantan rast:
Snažan, okrepljujući i revitalizujući efekat nara na kožu je pojačan time što procesi rasta ove biljke nisu uzastopni, sa jasnim prekidima između faza, već one prelaze jedna u drugu, preklapaju se i odvijaju simultano – baš kao i faze ljudskog života. Od 40. godine života imamo najveću korist od pozitivnih svojstava nara. U ovoj životnoj dobi, prisećamo se naših iskustava i možemo da prepoznamo ko jesmo, a ko nismo. Ali, kako starimo naša koža se menja – njena vitalnost se smanjuje, regenerativni procesi se usporavaju i biva joj sve teže da se sama tokom noći izbori sa sklonošću ka zadebljavanju.