Apotekaonline
Korpa

Parfemi

Parfemi
Brend: VERSACE
Po rečima Donatele Versace, Crystal Noir, je retka esencija, senzibilna i delikatna. U centru kompozicije je tajanstvena gardenija, sveža, senzualna, blistava i kremasta, koja je reproducirana uz pomoć tehnologije 'Headspace'. Podloga od ambera i mošusa pravi miris tamnim i misteriozn..
7.760,00 RSD
Brend: VERSACE
Nova verzija mirisa Versace Man je svežija i vodenija. Ukoliko prvi Versace Man je imao latinoameričku atmosferu zahvaljujući duvanu u orijentalnom okruženju, ovaj miris je mediteranski, morski, sa notama drveta. U visokim notama je limun, bergamot, ružino drvo i ruža. U srcu je kedar, taragon, žalf..
4.485,00 RSD
Brend: VERSACE
Donatella Versace najavila je novi muški signature parfem Versace Pour Homme u plavim tonovima. Ovaj parfem osmišljen je kao idealni pratioc ženkog parfema Versace predstavljenog 2007. godine. Reprezentuje " snažnog, senzualnog i odlučnog muškarca. Predstavlja mesto gde se ..
4.999,00 RSD
Brend: VERSACE
Yellow Diamond je načinjen kao čist, transparentan i živahan cvetni miris, svetlucav i intenzivan kao žuta boja, a luksuzan i ženstven poput dijamanta. Njegova kompozicija se otvara iskričavom svežinom citrona, bergamota, nerolija i šerbeta kruške. U srcu su smešteni prozračni c..
5.690,00 RSD
Brend: MAGIC-PRO
VIP BY MAGICOpis proizvoda:Parfem koji odražava stil i stav muškarca koji vole da se zabavlja u životu.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: MAGIC-PRO
WINTER MORNING BY MAGICOpis proizvoda:Svežina ovog parfema probudiće Vas kao mraz zimskog jutra ,a potom ugrejati toplim mirisima slatke vanile, cimeta , prirodne kože I stvoriti osećaj opuštenosti.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Brend: MAGIC-PRO
WOMAN CODE BY MAGICOpis proizvoda:Parfem koji odiše naglašenom elegancijom i romantičnom orijentalnom notom. Bićete zapamćene gde god da prođete.Pakovanje: bočica 20ml..
299,00 RSD
Prikazuje se 157 do 163 od 163 (14 strana)