• OCTENISEPT GEL

Antiseptični gel za tretman rana i opekotina.

Aplikacija:
Octenisept rastvor direktno našpricati na površinu sluznice ili rane. Sterilnim tupferom površinu očistiti od naslaga biološke eksudacije ili prljavštine  krenuvši od centra ka periferiji rane. Rastvorom još jednom prešpricati očišćenu površinu i sačekati da se prosuši pre postavljanja obloge.

Široko primenljiv:
Octenisept je široko primenjiv preparat i to za  mlade i stare osobe,  muškarce i žene,  trudnice, porodilje, dojilje, sve pacijente, nezavisno od imunološkog statusa.

Lak za upotrebu:
Octenisept je lak za upotrebu, jer je  bezbojan i odmah spreman za upotrebu, dobra vidljivost polja inspekcije, ne ostavlja mrlje, jednostavan je za upotrebu.

Antiseptični gel za tretman rana i opekotina
.

Podnošljiv:
Octenisept se jako dobro podnosi, jer u mnogim pregledima se pokazalo da Octenisept ima jako dobru lokalnu podnošljivost  pospešuje zarastanje rana , besprekorne farmakokinetike i toksikološki bezbedan. Aktivna supstanca Octenidin se ne resorbuje.

Širokog spektra:
Octenisept ima širok antimikrobni spektar protiv bakterija uključujući Chlamydie i Mycoplasme svih vrsta gljivica, virusa uključujući HBV, HIV, protozoa kao npr. Trichomonas.

Pouzdan:
Octenisept nudi visoku sigurnost, jer  vreme kontaktnog dejstva je 1 min., nema čekanja u praksi, dugotrajno profilaktično delovanje, očuvano dejstvo i uz prisustvo sekreta.

Pakovanje: 20ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

OCTENISEPT GEL

  • Šifra: BR-56150
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 479,00 din


Tagovi: actenisept, gel, rane, posekotine, modrice, opekotine