Meni
Korpa

NBF GINGIVAL GEL

NBF GINGIVAL GEL
NBF GINGIVAL GEL
NBF GINGIVAL GEL
NBF GINGIVAL GEL
NBF GINGIVAL GEL
589,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2016
6 prodaja
1002 pregleda

NBF GINGIVAL GEL

Opis proizovda:

NBF gingival gel razvio je Institut Nano Cure Tech (Institut za Nano-Bio Fuzionu tehnologiju), koji je nosilac nekoliko svetskih patenata za inovativne medicinske proizvode i jedan je od vodećih centara u ovoj oblasti  u svetu.

NBF gingival gel sadrži, patentira i po prvi put uvodi visokobiokompatibilnu nano-emulziju, tj. stabilan i aktivan nano-gel, sastavljen od nano-čestica vitamina C i E, propolisa i biljnih ekstrakata (aloje vera, zeleni čaj, grejpfrut, neven, ulje eukaliptusa, ulje nane).

Indikacije: gingivitis, afte, dentalni plak, parodontopatija, halitoza (neprijatan zadah), kserostomija, heilitis, laceracije, ragade i fisure, nakon operacija i laserskih tretmana, opekotina, dekubitusa od proteza, u ortodonciji, kod ugriznih rana, nakon ugradnje imlantata, ulceracija, kod brušenja zuba, povreda zuba, posle vađenja zuba, kod alergije i preosetljivosti na uobičajene paste za zube, kod radioterapije i hemoterapije, kod pacijenata sa posebnim potrebama...

Zahvaljujući nano-česticama, NBF gingival gel se direktno i brzo apsorbuje na nivou ćelije kada se nanese na gingivu i oralnu sluznicu, stvarajući nano-bioaktivni zaštitni film koji je veoma postojan.

NBF gingival gel se može koristiti kao:

  • pasta za pranje zuba,
  • rastvor za ispiranje zuba,
  • sredstvo za lokalnu terapiju.

Pakovanje: Tuba 30gr


 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.