Apotekaonline
Korpa

NASALEZE SPREJ

NASALEZE SPREJ
---
NASALEZE SPREJ
0.00 RSD
 • Lager: ---
 • Brend: NASALEZE
 • Šifra proizvoda: BR-60
Pregleda: 4210

Opis proizvoda

Prodaja ovog leka  zabranjena je putem interneta zakonom Republike Srbije , dok je oglašavanje istog putem interneta dozvoljeno isključivo kao podsetnik i ima svrhu informisanja.

PRAVILNIK O NAČINU OGLAŠAVANJA LEKA, ODNOSNO MEDICINSKOG SREDSTVA Sl. Gl. RS", br.79/2010 MOŽETE POGLEDATI OVDE.

Nasaleze prirodno rešenje za alergijski rinitis deluje na uzrok i na simptome, efikasna i bezbedna zaštita od alergija.
Nasaleze spray- prirodna inertna praškasta celuloza , biljnog , porekla. U kontaktu sa vlagom nasalnih puteva prelazi u fin, tanak, nevidljivi gel. Prirodnom mukusu slična barijera se ponaša kao filter , hvatajući alergene iz vazduha ( polen, prašina, grinje, životinjske dlake..) sprečavajući ih da dođu u kontakt sa mastocitima u sluzokoži nosa i razviju alergijsku reakciju.

Nasaleze barijera ima gušću mrežu od nekih sličnih gelova čime se u visokom procentu onemogućava prodor alergena. Nasaleze barijera omogućava regeneraciju cilijarnog epitela sluzokože nosa, i njegove fitracione funkcije.
Dokazano studijama: deluje preventivno – povećavajući prag osetljivosti na antigene iz vazduha tj. povećava otpornost na antigene čak i visokih koncentracija. Dokazano smanjuje simptome alergijske reakcije u toku. Smanjuje zapaljenski proces sluzokože nosa, čime olakšava disanje, smanjuje sekreciju, sprečava kijanje, suzenje, svrab očiju i sve prateće simpome alergijskog rinitisa. Poboljšanje svih simptomatskih nalaza je praćeno labolatorijskim nalazima , merenjima i studijama.

Nasaleze se  može  koristiti potpuno bezbedno u kombinaciji  sa drugim antialergijskim lekovima. Takodje se može koristiti i uz terapije drugih oboljenja : ( diabetes...). Bezbedan za  dugotrajnu upotrebu bez zabeleženih neželjenih efekata.  Bezbednost i efikasnost Nasaleze-a  ga čine preparatom izbora za decu, trudnice, dojilje, sportiste, studente..
    
Nasaleze:

 • Ne sadrži kortikosteroide,antihistaminike
 • Brzo deluje – za nekoliko minuta do 3 sata                   
 • Nema neželjenih dejstava
 • Bezbedan za decu već od 18 meseci uzrasta
 • Bezbedan za trudnice, dojilje
 • Bezbedan za sportiste
 • Nakon otvaranja za upotrebu 6 meseci
 • Inovativan patentiran

 Upotreba:

 • Preporuka za upotrebu 3x dnevno , po potrebi i češće
 • Ponoviti upotrebu posle svakog pražnjenja nosa
 • Nasaleze uzeti čim se pojave prvi simptomi alergijskog rinitisa
 • Preventivno – pre ulaska u sredinu sa alergenima ( izlazak u baštu, park, brisanje prašine, kućni ljubimci, životinje..)
 • Jednostavan i lak za upotrebu

Način korišćenja:
Pre svake upotrebe uvek protresite bočicu.

 1. Pritisnite bočicu dalje od sebe. Isprobajte pritisak potreban za primenu idealne doze koja je približno 5cm mlaza istisnutog praha
 2. Lagano izduvati nos
 3. Izdahnite
 4. Jednu nozdrvu pritisnite prstom
 5. Stavite brizgalicu flašice u drugu nozdrvu
 6. Brzo i snažno pritisnite stranice flašice u isto vreme da se dobije jedan mlaz Nasaleze praha i lagano udahnuti
 7. Sačekajte dve sekunde i ponovo udahnite. Omogućite da nazalni prah prodre u nazalne puteve. Ponoviti postupke od tačke 3 do tačke 7 i u drugoj nozdrvi
 8. Preporučuje se upotreba od 1 do 3 puta dnevno. Nasaleze može biti korišćen onoliko puta koliko je to potrebno, a maksimalno do 8 puta dnevno. Da bi se dobio najbolji rezultat primenom Nasalez spreja, bitno je da postignemo konstantan sloj praha koji prekriva unutrašnjost nasalnog puta. Kada se to postigne formira se nepropusna, providna barijera izmedju agresivnih alergena i osetljive sluzokože nosa
 9. Koristiti Nasaleze pre ulaska u sredinu koja sadrži alergene u vazduhu: izlazak u u prirodu, park, baštu, brisanje prašine...
 10. Ponoviti primenu svaki put kad se izduva nos

Pakovanje: 500mg-  za 30 dana, 200 preporučenih  doza ( upotreba 3x dnevno )

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.