Meni
Korpa

NAILEEXPERT

NAILEEXPERT
NAILEEXPERT
1.530,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2659
Kupovina: 6
Pregleda: 11

Medicinsko sredstvo za tretman gljivičnih infekcija na noktima ruku i nogu.

KARAKTERISTIKE:

Nailexpert je medicinsko sredstvo namenjeno za tretman i prevenciju gljivičnih infekcija na noktima ruku i nogu. Efekat se bazira na delovanju silikonskih ulja koja imaju sposobnost formiranja nepropusnog sloja na noktima. Ovaj film noktu pruža zaštitu od onihomikoze drugih dermatofita. Takođe stvara nepovoljne uslove za njihovo razmnožavanje i rast. Da bi se postigla mikrobiološka stabilnost, preparat sadrži antimikrobni agense. Pored toga, preparat sadrži i D-pantenol. koji omogućava regeneraciju nokta, a u kombinaciji sa glicerolom, takođe hidrira nokat i podstiče njegov rast.

Efikasnost medicinskog sredstva Nailexpert je dokazana kroz kliničko ispitivanje: Projekat Nailexpert 2009-Ispitivanje efikasnosti preparata namenjenog za tretman onihomikoze različite etiologije.

INDIKACIJE:
Preparat treba da se koristi u skladu sa navedenom indikacijom. Namenjen je za tretman noktiju na rukama i na nogama. Preparat se posebno preporučuje osobama koje su često izložene uslovima koji su povoljni za razvoj gljivica (čest boravak na bazenu, u sportskim centrima, saunama, javnim tuševima itd.)

PRIMENA I DOZIRANJE:
-  Pre primene dobro operite ruke ili noge blagim preparatom bez sapuna. Pre upotrebe dobro promućkajte.
-  Preparat treba da se nanese na čist nokat, koji je bez laka i bez ostataka skidača laka.
-  Penastim aplikatorom nanesite ravnomerno dovoljnu količinu proizvoda na celu zahvaćenu površinu. Ostavite da se osuši, i postupak ponovite još dva puta. Penasti aplikator omogućava da nanesete dovoljnu količinu preparata.
-  Preporučuje se da se proizvod koristi dva puta dnevno (ujutru i uveče).
-  Tokom tretmana nemojte da korisitite druge proizvode kao što su lak za nokte, prašak, sprej, itd., inače bi efikasnost preparata mogla da bude umanjena.
-  Tretman treba da traje dokle god su prisutni simptomi onihomikoze, ili dok se pakovanje ne potroši. Vreme trajanja tretmana zavisi od brzine rasta nokta, mada je uobičajeno vreme korišćenja od 4 -12 nedelja.

Pakovanje je dovoljno za približno 400 aplikacija-ovaj broj varira u zavisnosti od veličine tretirane površine.
*Nečistoće, ostaci skidača laka ili primena nekog drugog preparata tokom tretmana mogu da umanje ili da utiču na efikasnost proizvoda. Ukoliko ste koristili proizvod u slučajevima koji nisu navedeni u uputstvu za upotrebu odmah konsultujte lekara ili farmaceuta.

SASTOJCI:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, C.l. 77 820, C.I. 77 400, Panthenol, Sodium Dihydroxycetyl Phosphate, Sodium Bicarbonate, Dimethiconol, Alcohol denat., Hydrogen Peroxide, Lactic Acid. Voda, Ciklometikon, Glicerol, C.I. 77 820, C.l. 77 400, Pantenol, Natrijum Dihidroksicetil Fosfat, Natrijum Bikarbonat, Dimetikonol, Denaturisani Alkohol, Vodonik Peroksid, Mlečna Kiselina.

UPOZORENJA:
-  Nemojte aplikovati na povređenu kožu.
-  Ne koristite u slučaju da je pakovanje oštećeno.
-  Koristite samo za navedenu primenu.
-  Preparat je namenjen za odrasle i decu stariju od 3 godine.
-  Za upotrebu u slučajevima koji nisu indikovani, konsultujte lekara ili farmaceuta.
-  U slučaju da dete proguta sadržaj proizvoda odmah pozovite lekara!
-  Ne koristite nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju!
-  Čuvajte van domašaja dece!
-  Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće u vezi sa proizvodom, konsultujte lekara ili farmaceuta!

KONTRAINDIKACIJE:
Preparat se uglavnom dobro podnosi. Interakcije sa drugim preparatima ili lekovima nisu zapažene. Ipak, izbegavajte kombinovanje sa preparatima za istu namenu ukoliko prethodno ne konsultujete lekara ili farmaceuta. U slučaju da se pojave bilo kakvi neželjeni efekti ili neuobičajene reakcije odmah prekinite sa primenom proizvoda i konsultujte lekara ili farmaceuta!

ČUVANJE:
Čuvajte na suvom i tamnom mestu na temperaturi od 5 - 25°C.

PAKOVANJE: Tuba sa penastim aplikatorom, zapremine 4 ml

Klinička ispitivanja proizvoda posle 4 nedelje primene pokazala su sledeće:
-  Površina nokta je u vidno boljem stanju (glatka, smanjeni su suvoća, krhkost i lomljivost)
-  Nokti su mekši i lakše mogu da se turpijaju i seku
-  Trenutno ublažavanje svraba

Ispitanici su upotrebljavali proizvod tačno prema uputstvu za upotrebu. Količina primenjenog proizvoda je zavisila od veličine tretirane površine.