Apotekaonline
Korpa

NAILEEXPERT

NAILEEXPERT
1.530,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2659

Opis proizvoda

Medicinsko sredstvo za tretman gljivičnih infekcija na noktima ruku i nogu.

KARAKTERISTIKE:

Nailexpert je medicinsko sredstvo namenjeno za tretman i prevenciju gljivičnih infekcija na noktima ruku i nogu. Efekat se bazira na delovanju silikonskih ulja koja imaju sposobnost formiranja nepropusnog sloja na noktima. Ovaj film noktu pruža zaštitu od onihomikoze drugih dermatofita. Takođe stvara nepovoljne uslove za njihovo razmnožavanje i rast. Da bi se postigla mikrobiološka stabilnost, preparat sadrži antimikrobni agense. Pored toga, preparat sadrži i D-pantenol. koji omogućava regeneraciju nokta, a u kombinaciji sa glicerolom, takođe hidrira nokat i podstiče njegov rast.

Efikasnost medicinskog sredstva Nailexpert je dokazana kroz kliničko ispitivanje: Projekat Nailexpert 2009-Ispitivanje efikasnosti preparata namenjenog za tretman onihomikoze različite etiologije.

INDIKACIJE:
Preparat treba da se koristi u skladu sa navedenom indikacijom. Namenjen je za tretman noktiju na rukama i na nogama. Preparat se posebno preporučuje osobama koje su često izložene uslovima koji su povoljni za razvoj gljivica (čest boravak na bazenu, u sportskim centrima, saunama, javnim tuševima itd.)

PRIMENA I DOZIRANJE:
-  Pre primene dobro operite ruke ili noge blagim preparatom bez sapuna. Pre upotrebe dobro promućkajte.
-  Preparat treba da se nanese na čist nokat, koji je bez laka i bez ostataka skidača laka.
-  Penastim aplikatorom nanesite ravnomerno dovoljnu količinu proizvoda na celu zahvaćenu površinu. Ostavite da se osuši, i postupak ponovite još dva puta. Penasti aplikator omogućava da nanesete dovoljnu količinu preparata.
-  Preporučuje se da se proizvod koristi dva puta dnevno (ujutru i uveče).
-  Tokom tretmana nemojte da korisitite druge proizvode kao što su lak za nokte, prašak, sprej, itd., inače bi efikasnost preparata mogla da bude umanjena.
-  Tretman treba da traje dokle god su prisutni simptomi onihomikoze, ili dok se pakovanje ne potroši. Vreme trajanja tretmana zavisi od brzine rasta nokta, mada je uobičajeno vreme korišćenja od 4 -12 nedelja.

Pakovanje je dovoljno za približno 400 aplikacija-ovaj broj varira u zavisnosti od veličine tretirane površine.
*Nečistoće, ostaci skidača laka ili primena nekog drugog preparata tokom tretmana mogu da umanje ili da utiču na efikasnost proizvoda. Ukoliko ste koristili proizvod u slučajevima koji nisu navedeni u uputstvu za upotrebu odmah konsultujte lekara ili farmaceuta.

SASTOJCI:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, C.l. 77 820, C.I. 77 400, Panthenol, Sodium Dihydroxycetyl Phosphate, Sodium Bicarbonate, Dimethiconol, Alcohol denat., Hydrogen Peroxide, Lactic Acid. Voda, Ciklometikon, Glicerol, C.I. 77 820, C.l. 77 400, Pantenol, Natrijum Dihidroksicetil Fosfat, Natrijum Bikarbonat, Dimetikonol, Denaturisani Alkohol, Vodonik Peroksid, Mlečna Kiselina.

UPOZORENJA:
-  Nemojte aplikovati na povređenu kožu.
-  Ne koristite u slučaju da je pakovanje oštećeno.
-  Koristite samo za navedenu primenu.
-  Preparat je namenjen za odrasle i decu stariju od 3 godine.
-  Za upotrebu u slučajevima koji nisu indikovani, konsultujte lekara ili farmaceuta.
-  U slučaju da dete proguta sadržaj proizvoda odmah pozovite lekara!
-  Ne koristite nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju!
-  Čuvajte van domašaja dece!
-  Ukoliko imate bilo kakve nejasnoće u vezi sa proizvodom, konsultujte lekara ili farmaceuta!

KONTRAINDIKACIJE:
Preparat se uglavnom dobro podnosi. Interakcije sa drugim preparatima ili lekovima nisu zapažene. Ipak, izbegavajte kombinovanje sa preparatima za istu namenu ukoliko prethodno ne konsultujete lekara ili farmaceuta. U slučaju da se pojave bilo kakvi neželjeni efekti ili neuobičajene reakcije odmah prekinite sa primenom proizvoda i konsultujte lekara ili farmaceuta!

ČUVANJE:
Čuvajte na suvom i tamnom mestu na temperaturi od 5 - 25°C.

PAKOVANJE: Tuba sa penastim aplikatorom, zapremine 4 ml

Klinička ispitivanja proizvoda posle 4 nedelje primene pokazala su sledeće:
-  Površina nokta je u vidno boljem stanju (glatka, smanjeni su suvoća, krhkost i lomljivost)
-  Nokti su mekši i lakše mogu da se turpijaju i seku
-  Trenutno ublažavanje svraba

Ispitanici su upotrebljavali proizvod tačno prema uputstvu za upotrebu. Količina primenjenog proizvoda je zavisila od veličine tretirane površine.
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).