Meni
Korpa

MULTI-GYN VAGINALNI IRIGATOR + MULTI-GYN TABLETE

MULTI-GYN VAGINALNI IRIGATOR + MULTI-GYN TABLETE
MULTI-GYN VAGINALNI IRIGATOR + MULTI-GYN TABLETE
2.031,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 25267017
82 prodaja
41910 pregleda

Sadrži posebnu membranu koja smanjuje prekomerni pritisak tečnosti za ispiranje i stvara idealan efekat ispiranja. Ovom membranom onemogućen je povratak tečnosti za ispiranje nazad u irigator.
Ispira dobro, detaljno i ugodno.
Može se koristiti u bilo kom položaju: pri sedenju, stajanju ili ležanju.
 
Efikasnost Multi-Gyn vaginalnog irigatora:
Dobra vaginalna higijena od ključne je važnosti u prevenciji vaginalnih infekcija poput bakterijske vaginoze ili infekcije kandidom (gljivicama). Intenzivna higijena važna je i u slučaju postojeće vaginalne infekcije zbog bržeg oporavka. Medicinsko istraživanje dokazalo je da je posebno važno očistiti svodove vagine blizu materice od naslaga koje se tamo skupljaju i često predstavljaju glavno područje rizika. Uopšteno, zdravi uslovi u vaginalnom području, normalna flora (Doderlein), prirodni miris i sekret od velike su važnosti za dobrobit žene.

Vaginalno ispiranje nudi najintenzivniju vaginalnu higijenu i datira iz perioda Kleopatre. Danas se na tržištu, koje je veličinom i vrednošću često potcenjeno, mogu naći razni vaginalni Irigatori. Mnogi od ovih irigatora daleko su od idealnog, a neki su čak i opasni za korisnice. Multi-Gyn vaginalni irigator pruža izvanredna poboljšanja u poređenju sa ostalim irigatorima. To je jedini vaginalni irigator koji je klasifikovan prema CE direktivi za medicinska sredstva klase I.

Multi-Gyn vaginalni irigator zadovoljava sve zahteve koje su ginekolozi i žene nabrojali u velikom istraživanju sprovedenom u Holandiji. Irigator je testiran u laboratoriji i dokazano je da ispira dobro (ne prska), efikasno i prijatno. Nastavak ima membranu koja onemogućava povratak bilo kakve tečnosti i što je važnije - sprečava prekomerni pritisak tečnosti za ispiranje. Nastavak je gladak i napravljen od posebne savitljive plastike i lako ga je umetnuti. Zbog kombinacije ugla pod kojim se nastavak pričvršćuje za rezervoar i savitljivog vrata bočice, irigator se može koristiti u bilo kom položaju: pri sedenju, stajanju ili ležanju u kadi.

Rezultat ovakvog dizajna je proizvod koji je praktičan, vrlo efikasan i anatomski prilagođen.

ZA DETALJNIJE UPUTSTVO O UPOTREBI KLIKNITE OVDE.

 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: multi , gyn , vaginalni , irigator