Apotekaonline
Korpa

MULTI B COMPLEX

MULTI B COMPLEX
274,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: MAX MEDICA
  • Šifra proizvoda: 20160386
Pregleda: 377

Opis proizvoda

 

MULTI B COMPLEX

Opis proizvoda:
Multi B kompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema.
Podstiče rad nervnog sistema. Pomaže zarаstanјu rаnа. Vitamini B kompleksa su neophodni za za rast i razvoj jer učestvuju u aktiviranju enzima koji utiču na mišićni, nervni i kardiovaskularni sistem. Učestvuju u hemijskim reakcijama koje održavaju normalne metaboličke funkcije u telu.
Роvoljno utiče na kosu, kožu i nokte. Podstiče varenje. Preporučuje se kod osoba koje dugotrajno upotrebljavaju alkohol, kao i za nadoknada vitamina iz grupe В.
INDIKACIJE
podstiče rad nervnog sistema
pomaže zarastanju rana
povoljno utiče na kožu, kosu i nokte
podstiče varenje
preporučuje se kod osoba koje dugotrajno upotrebljavaju alkohol, kao nadoknada vitamina iz grupe B
 
Svaki vitamin iz В grupe imа svoje pozitivno dejstvo nа organizam:
Tiamin: učestvuje u stvaranju еnеrgiје neophodne za rad оrgаnа, а posebno mozga.
Pantotenska kiselina: učestvuje u stvaranju еnеrgiје iz masti i ugljenih hidrata.
Riboflavin i Niacin: pored stvaranja energije imaju i antioksidativno dejstvo.
Vitamin В6: učestvuje u sintezi i formiranju proteina u telu.
Folna kilselina: učestvuje u pravilnoj ćelijskoj deobi, sintezi DNK, i proizvodnji neurotransmitera. Igra važnu ulogu u razvoju nervnog sistema fetusa.
Vitamin В12: zajedno sa folnom kiselinom učestvuje u izgradnji normalne nеrvnе ćelije, sintezi DNK i sprečava nastanak аnеmјје.
Blotin: pomaže izgradnji masti i proteina koje se koriste u telu.
 
SASTAV
 
Sadrži 100% prirodne ekstrakte Vitamina B grupe vrhunskog kvaliteta.
 
UPOTREBA
 
Preporučuje se 1 tableta dnevno, u jutarnjim časovima.
 
NUTRITIVNA VREDNOST
 
 

Aktivna komponenta 1 tableta 100 g proizvoda %PDU*
Vitamin B1 (thiamine) 3 mg 859,6 mg 273
Vitamin B2 (riboflavin) 3,4 mg 974,21 mg 243
Vitamin B3 (nikotinska kiselina) 25 mg 7163,32 mg 156
Vitamin B5 (pantotenska kiselina) 5 mg 1432,66 mg 83
Vitamin B6 (piridoksin hidrohlorid) 2 mg 573,07 mg 143
Vitamin B7 (biotin) 300 µg 85959,89 µg 600
Vitamin B9 (folna kiselina) 400 µg 114613,18 µg 200
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 10 µg 2865,33 µg 400
Ostali sastojci: maltodekstrin      
Nutritivna vrednost 1 tableta 100 g proizvoda
Proteini 0,054 g 22,6 g
Ugljeni hidrati 0,171 g 71,24 g
Masti 0 g 0 g
Energetska vrednost 0,90 kcal/3,76 kJ 1565,5 kcal/374,16 kJ


NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.

PAKOVANJE: 50 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.