Meni
Korpa

MILUPA MLEKO APTAMIL AR 400g

MILUPA MLEKO APTAMIL AR 400g
MILUPA MLEKO APTAMIL AR 400g
0,00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Šifra proizvoda: BR-2640
0 prodaja
37 pregleda

Specijalna mlečna formula za novorođenčad i odojčad kod povećanog podrigivanja i povraćanja, kao isključiva hrana u prvih 4-6 meseci. Jedinstvena formula za umanjenje simptoma regurgitacije koju obično izaziva nezrelost sistema za varenje. Regurgitacija hrane povezana sa GER (gastroezofagealni refluks) se javlja do 40% beba mlađih od 3 meseca.

Aptamil AR sadrži ugljeni hidrat ploda rogača, zgušnjivač koji ne podleže varenju, koji održava svoj efekat zgušnjavanja u želucu i pospešuje normalnu apsorpciju svih hranljivih materija. Zgušnjavanje formule je čini viskoznijom i otežava njeno vraćanje.

Istraživanje je pokazalo da je u poređenju sa formulom zgusnutom pirinčanim i kukuruznim skrobom Aptamil AR značajno smanjivao broj epizoda GER.

Aptamil AR je formula u kojoj dominira kazein. Putem kombinovanja kazeina sa ugljenim hidratima ploda rogača formula se zgušnjava, što sprečava da se sadržaj želuca vrati u ezofagus. Aptamil AR sadrži dodate nukleotide u nivou koji je sličan majčinom mleku, a dodat LCP pomaže razvoju mozga i oka.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Tagovi: hrana , bebe , milupa , mleko , aptamil , ar , povracanje