Meni
Korpa

MERZ SPECIAL KOLAGEN PAKET

MERZ SPECIAL KOLAGEN PAKET
MERZ SPECIAL KOLAGEN PAKET
2.449,00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Šifra proizvoda: 20161428pak
7 prodaja
698 pregleda

AKCIJA TRAJE DOK TRAJU ZALIHE!!!

MERZ SPECIAL KOLAGEN PAKET

Sadrži:

MERZ SPECIAL KOLAGEN KREM MUS

MERZ SPEZIAL DRAŽEJE

Opis proizvoda:

Merz Spezial kolagen krem mus su razvili naučnici kako bi poboljšali strukturu kože. Sastoji se od jedinstvene kombinacije kolagena, vitamina C i aktivatora kolagena prirodnog porekla. Dok koža upija inovativnu formulaciju krem pene, sa sobom povlači aktivne supstance pomažući im da prodru duboko u Vašu kožu.

Merz Spezial kolagen krem mus je dizajniran da ima, kako trenutni, tako i dugoročni efekat na strukturu kože. Ovo se postiže jedinstvenim trostrukim efektom na strukturu kože:

  1. Trenutni lifting efekat
  • Koža upija čist kolagen čime se poboljšava njena glatkoća, smanjuje se gubitak vode čime se dobija snažan hidratanti efekat – smanjuje se pojava bora
  1. Stimulacija proizvodnje prirodnog kolagena
  • Aktivator kolagena podstiče telo na proizvodnju prirodnog kolagena što za rezultat daje jaku i elastičnu kožu
  1. Smanjenje bora
  • Natrijum askorbil-fosfat (oblik vitamina C) se apsorbuje u kožu gde stimuliše sintezu kolagena, ojačava kožu i smanjuje bore. Takođe štiti kožu od oksidativnog oštećenja
  • Tokoferol acetat (oblik vitamina E) se apsorbuje u vašu kožu i povećava njenuglatkoću , hidrira je i štiti od oksidativnog oštećenja

Vidljivi rezultati: koža je trenutno hidrirana i njena elastičnost je poboljšana, što joj daje svež i zdrav izgled.

Samo Merz Spezial kolagen krem mus sadrži aktivator kolagena koji pospešuje prirodnu elastičnost kože.

Pakovanje: 50 ml

 

Merz Spezial dražeje - tretman lepote u jednoj piluli.
 
Za lepu kožu, kosu i nokte potrebno je svome telu svakodnevno dati dobro uravnotežene vitalne hranljive sastojke. Povremeno "pojačano uzimanje vitamina" nije dovoljno. To je razlog zašto se Merz Spezial dražeje preporučuje za redovnu upotrebu kao tretman lepote.

Uzimanje svakodnevno samo dve Merz Spezial dražeje, pružaju telu žene sve ono što je potrebno i povećavaju opšte blagostane tela žene.

Kako da zablistate ove godine ?
Prvi rezultati već nakon samo 3  nedelje.
Merz Spezial dražeje poseduju tri specijalne formule, koje su tako patentirane da obezbeđuju sve sastojke neophodne za zdravu i lepu kosu, kožu i nokte.

Koža
Vaša koža postaje fina, glatka i mekana kao breskva - besprekorno lepa i blistava uz svež i zdrav ten. A to je san svake žene, zar ne? Svaki tip kože reagovaće pozitivno obnavljajući ćelije hranljivim materijama.

Kosa
Nakon nekoliko nedelja, možete videti gipkost kose, osetiti elastičnost i zdrav sjaj. Kosa postaje zavodljivo lepa.
Obnova zdravog korena i vlasi kose moguća je samo iznutra. Pravilna ishrana dlake u korenu daje vidljive rezultate već nakon nekoliko nedelja.

Nokti
Za lepe i čvrste nokte, potrebno je obezbediti pravilnu ishranu i izgradnju iznutra. Snažani i glatki nokti učiniće vaše ruke lepim i blistavim.
 
Pakovanje: 60 dražeja
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.