Meni
Korpa

Stres

Stres
Brend: HEALTH AID
BRAINVIT TABLETEOpis proizvoda:Brainvit ® tablete su dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija. Sadrže izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse ibiljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju,memoriju i pažnju.Gvožđe,..
3.199,00 RSD
Vitamin C s prahom šipurka u tableti sa vremenskim otpuštanjem.Vitamin C može da smanji rizik od nastanka infekcija i da skrati njihovo trajanje, pozitivno deluje na imunitet, potreban je za stvaranje kolagena, jača zidove krvnih sudova i pomaže u procesima zaceljenja, pomaže apsorpc..
2.115,00 RSD 2.350,00 RSD
Savremeni način života učinio je da nervoza postane nas stalni pratilac. Kako kod starih tako je sve više mladih sa problemima nervoze. Nervoza nikada ne dolazi sama od sebe, za nju uvek postoji dobar razlog. Danas je to nervoza na poslu, finansijska situacija, fakultet, ljubav, porodični pro..
229,00 RSD
CALCIDIN TABLETEOpis proizvoda:Preparat za snažne kosti na bazi kalcijuma (1 tableta sadrži 600 mg), vitamina K (37,5 mcg) i vitamina D (2,5 mcg). -Kalcijum izgrađuje koštano tkivo i zube i daje im čvrstinu.-Vitamin D3 doprinosi apsorpciji kalcijuma i održavanju njego..
849,00 RSD
Brend: NATURES AID
CALCIUM 400mg I VITAMIN D3Opis proizvoda:Kalcijum i vitamin D su potrebni za održavanje normalnih kostiju i zuba i doprinose normalnoj funkciji mišića.Da li ste znali?Kalcijum je najzastupljeniji mineral u telu i čini 1,5% telesne težne. 99% kalcijuma se nalazi u kostima i zubima..
483,00 RSD
Brend: NATURES AID
CALCIUM, MAGNESIUM I VITAMIN D3Opis proizvoda:Za normalnu funkciju koštano-mišićnog tkiva i zuba.Da li ste znali?Kalcijum je esencijalni mineral neophodan za zdrave kosti i čvrste zube. Najčešći mineral koji nedostaje u telu žene je upravo kalcijum. Magnezijum&nb..
841,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA ARGININE PLUSOpis proizvoda:Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hor..
3.842,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA C PLUS TABLETEOpis proizvoda:C Plus je opšti preparat vitamina C koji nudi svakodnevnu zaštitu od napada slobodnih radikala i doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog sistema. Vitamin C i bioflavonoidi, koji sinergistički sarađuju sa vitaminom C, jačaju unutrašnju ..
1.572,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA C-1000 PLUS TABLETEOpis proizvoda:C-1000 Plus sa velikom količinom vitamina C, sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla, za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše po..
3.292,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA C-300 PLUS TABLETEOpis proizvoda:CaliVita je obogatila paletu C Vitamina za još jedan proizvod.C 300 Plus je proizvod koji u svakoj tableti sadrži visoku dozu bioflavonoida i šipka kao i 300 mg C vitamina sa kontinuiranim otpušta..
2.932,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA C-500 TABLETEOpis proizvoda:Visoke doze vitamina C (500 mg) tablete za povećanu fizičku aktivnost, oslabljen imunitet, prehladu i gripu. Preparat s vremenskim otpuštanjem, osigurava koninuiranu apsorpciju i stalni nivo vitamina C u organizmu. Film tablete,&nbs..
2.452,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA CHEWABLE CO Q10Opis proizvoda:Chewable CoQ10 obezbeđuje neophodni koenzim Q10 sa ukusom narandže.Može se uzeti i sažvakati i bez tečnosti, i zbog toga se može koristiti praktično bilo kada, čak i tokom šetnje ili prilikom vožnje. Želatinska kapsula se u potpunosti razgrađuje ve..
5.800,00 RSD
Prikazuje se 49 do 60 od 232 (20 strana)