Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

MENOPACE TABLETE

MENOPACE TABLETE
1.250,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: INPHARM
  • Šifra proizvoda: BR-5156110

Opis proizvoda

MENOPACE TABLETE

Tableta Menopace u svom sastavu ima 22 aktivne supstance: soja isoflavinekstrat  (fitoestrogen), 11 vitamina, 10 minerala plus 6 esencijalnih prirodnih kofaktora koji pojačavaju efekat aktivnih supstanci. 

Namenjen je ženama u menopauzi i nakon nje

Uspešno otklanja psihičke i fizičke simptome menopauze.  

Njegova primena nije ograničena. Može se koristiti duži vremenski interval, tokom menopauzalne tranzicije i kasnije tokom postmenopauze. 

Uz to, može se koristiti i paralelno sa hormonskom supstitucionom terapijom ali i nastaviti sa primenom Menopace tableta i posle prekidanja HST! 


Aktivne supstance u Menopace tabletama:

Vitamini B kompleksa imaju značajnu ulogu u pravilnom odvijanju mnogih procesa u centralnom nervnom sistemu, tako da značajno pomažu u postizanju emocionalne ravnoteže, tokom menopauzalne tranzicije. 

 Zink, gvoždje, bakar i vitamini C, E i B kompleks, kako je već dokazano, sinergistički pomažu u održavanju zdravog imunog sistema.

Selen i vitamini A,C i E deluju i kao antioksidanti, dok cink, magnezijum i bakar delujukao ko-faktori u antioksidacionim enzimima. 

 Vitamin E sasvojim fiziološkim aktivnostima, može doprineti prevenciji koronarnih oboljenja, posebno kod postmenopauzalnih žena. Vitamin E značajno učešće u termoregulaciji organizma, a samim tim učestvuje u smanjenja valunga i znojenja.    

Jod, koji je u tableti Menopace zastupljen sa 225ug ima važnu ulogu u metabolizmu masti, a njegov nedostatak doprinosi razvoju ateroskleroze, a samim tim dovodi do pojave kardioloških oboljenja.  

Jod je neophodan za normalnu funkciju štitaste (tireoidne) žlezde.  Potrebe za jodom rastu sa godinama.  Nedovoljan unos joda hranom, dovodi do razvoja, u početku do subkliničke hipotireoze a potom i do kliničke hipotireoze, koja ima negativan uticaj na sve organe i tkiva u organizmu. Zato se sa pravom može reći, da primena Menopace tableta, omogućava normalnu funkciju štitaste žlezde tokom menopauze.

Široka primena soje u ishrani otkrila je značajan broj njenih pozitivnih efekata na ljudsko zdravlje.  Njene aktivne supstance su isoflavoni. Kada se u digestivnom traktu nađu isoflavoni, pod uticajem bakterija digestivnog trakta, isoflavoni se konvertuju u fitioestrogene. Ovako stvoreni fitoestrogeni su sposobni da se vezuju za receprore estrogena svuda gde se nalaze u organiznu.  I ako je efekat fitoestrogena značajno slabiji od učinka prirodnih estrogena (skoro 100 puta slabiji) i taj slabiji stimulans izaziva pozitivne efekte. Takona primer soja –fitoestrogeni učestvuju u očuvanju gustine koštane mase, koja bi inače bila smanjena zbog nedostatka prirodnih estrogena u menopauzi, odnosno postmenopauzi. 


Pakovanje: 30 tableta


Doziranje: 1 tableta dnevno.Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).