Apotekaonline
Korpa

MELEM ZA HEMOROIDE

MELEM ZA HEMOROIDE
MELEM ZA HEMOROIDE
Trenutno nema u nabavci
MELEM ZA HEMOROIDE
MELEM ZA HEMOROIDE
MELEM ZA HEMOROIDE
849.00 RSD
Pregleda: 2680

Opis proizvoda

MELEM ZA HEMOROIDE

Opis proizvoda:

Melem se spravlja od kombinacije sledećih lekovitih biljaka: korena gaveza, cveta i lista kantariona, cveta nevena, cveta hajdučice, kore zove, kore leske, bokvice. Pored navedenog lekovitog bilja osnovu melema čini najfiniji pčelinji vosak domaće proizvodnje porodice Lekić, kao i najfinije hladno ceđeno maslinovo ulja. Svo lekovito bilje koje se koristi za pravljenje melema je pažljivo odabrano i ručno ubrano.

Ova lekovita mešavina utiče na smanjenje bola, otoka, ima antiseptičan i antibakterijski  efekat, dovodi do smanjenja upale i regeneracije tkiva.

Kvalitet melema i zdravstvenu ispravnost je kontrolisao Institut za javno zdravlje Kragujevac. Stručno mišljenje o ispunjavanju svih uslova propisanih zakonskim aktima zavedeno je pod brojem P2138.

Rok trajanja melema je 12 meseci od momenta otvaranja. Melem se ne mora čuvati u frižideru. Melem je namenjen za spoljnju upotrebu ( tj samo za mazanje ne sme da se proguta tj. pije)

Uputstvo za upotrebu:

Kada postoje akutne tegobe kao sto su bol, svrab, pečenje, vlaženje melem se nanosi na obolelo mesto 2-4 puta na dan. Broj aplikacija zavisi od intenziteta tegoba. Najbolje je da se na obolelo mesto nanosi posle tuširanja i posle defekacije tj. pražnjenja creva.

Obavezno naneti melem uveče pred spavanje. Dužina trajanja tretmana je individualna.

Prvi rezultati tj. smanjenje bola, svraba, pečenja se obično vide nakon 3-5 dana od početka primene. Ako posle par dana dođe do smanjenja simptoma i tegoba savetujemo vam da i dalje nastavite sa primenom melema minimum 2 nedelje da bi lekovita biljna mešavina u punoj meri uticala na regenerciju tkiva i dovela do smanjenjapostojećeg upalnog procesa.

Kod hroničnh ( starih hemoroida ) čije prisustvo nije praćeno intenzivnim simptomima melem se nanosi 1-2 puta na dan u periodu 10-15 dana ( po potrebi i duže). Melem poseduje komponente koje imaju efekat vazokonstrikcije ( skupljanja vena) i antiedematozni efekat ( smanjenje otoka) pa njegova primena na ovaj način može dovesti do regresije tj. smanjenja veličine postojećih hemoroida.

Kod unutrasnjih hemoroida melem možete aplikovati na sledeći način. Napraviti mali čepić od vate i umočite u mlaku smesu melema. Melem bi trebao da u potpunosti obloži vatu, sačekajte da se ovako napravljen čepić ohladi i zatim ga možete staviti u predeo anusa. Nakon par sati dejstava obavezno izvadite čepić ( vatu ). Ovakav način primene se savetuje posle defekacije tj. pražnjenja creva.

Melem takođe možete aplikovati i prstom 1-2 puta na dan.

Nema vremenskog ograničenja za primenu našeg melema jer svi sastojci su potpuno prirodni i pažljivo odabrani, nema kortikosteroida nema konzervanasa. Možete ga koristiti sve dok smatrate da imate potrebu za time.


Pakovanje: 60ml

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).