Apotekaonline
Korpa

MEGAKID KRILL GLA D3

MEGAKID KRILL GLA D3
1.260,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: 4U PHARMA
 • Šifra proizvoda: 20160401megakid

Opis proizvoda

MEGAKID KRILL GLA D

Opis proizvoda:

 

Savremenom ishranom unos omega-3 je jako smanjen, prvenstveno zato što ne jedemo dovoljno masne ribe.
Deca ne jedu ribu gotovo uopšte. Zbog toga unose manje od 20% preporučenog unosa omega-3 masnih kiselina dnevno.
Razlozi za to su različiti – navike u ishrani, deca ne vole ribu, roditelji odlažu davanje ribe zbog alergija, onečišćenja od žive, zdravstvene ispravnost, ili da izbegnu „zapadanje kosti“.

Omega-3 masne kiseline igraju značajnu ulogu u rastu i razvoju dece.
Dnevna nadoknada omega-3 je važna za mozak – fosfolipidi pomažu u transportu omega-3 DHA masnih kiselina preko krvno-moždane barijere. Omega-3 igraju ključnu ulogu u pravilnoj strukturi i funkciji moždanih ćelija, zatim u razvoju mentalnih i kognitivnih funkcija, govoru, učenju, pamćenju i koncentraciji.
Važne su i za oči! Posebnu ulogu igraju u održavanju zdravlja očiju, zbog velike koncentracije omega-3 DHA u mrežnjači. Omega-3 DHA pomaže očima da vide i prilagode se različitim uslovima osvetljenja.

Pored krilovog ulja MegaKid Krill sadrži i omega-6, gama linoleinsku kiselinu (GLA) i vitamin D3.
Sve ove važne komponente proizvoda imaju izuzetno značajnu ulogu u zdravom razvoju deteta –razvoju mozga i imunog sistema, ali i u dejstvu protiv alergija, ekcema, atopijskog dermatitisa, kao i poremećaja pažnje i koncentracije.
Dodatna investicija u buduće zdravlje dece – sprečavaju razvoj dijabetesa, alergija, kardiovaskularnih oboljenja, neurodegenerativnih bolesti, gojaznosti i autoimunih bolesti u kasnom živonom dobu.

KAKO JE MEGAKID KRILL POBEDIO RIBLJE ULJE?

 •  

  Krill

  Mali, moćni rak sa jedinstvenim zdravim komponentama, neophodnim za zdrav rast i razvoj dece! Živi u Južnom okeanu, najčistijim morima na svetu – zbog toga je krilovo ulje najbolji, najčistiji izvor omega-3 za decu!

 • Omega3

  Omega – 3 nove generacije!
  Fosfolipidni faktor!

  Fosfolipidi su masti koje pomažu da se omega-3 bolje integrišu u ćelijske membrane. S obzirom na to da su naše ćelije izgrađene od istih vrsta lipda, omega-3 se lakše i efikasnije iskorišćavaju u organizmu. Neverovatnih 40% više nego omega-3 iz ribljeg ulja!

 •  

  Holin

  “Vitamin pamćenja” u krilovom ulju, nema ga u ribljem ulju.
  Holin je esencijalni nutrijent sličan vitaminima, učestvuje u metabolizmu i transportu lipida, ali i u sintezi važne supstance za prenos informacija u nervnom sistemu!

 •  

  Astaksantin

  Najmoćniji prirodni antioksidans. Krilovo ulje ga ima – to pravi razliku!
  Zbog svog jakog antioksidativnog delovanja, ima protivupalno dejstvo i sprečava nastanak tumora i dijabetesa. Ovaj sastojak štiti i samo ulje od oksidacije i čuva njegov kvalitet. Konzervansi nisu potrebni.

 •  

  GLA

  Ulje semena borača je najbogatiji izvor omega-6 masne kiseline GLA, bogatiji i od žutog noćurka.
  Ovo je jedina omega-6 masna kiselina koja ima protivupalni efekat i sprečava upalne procese na koži, ekceme i atopijski dermatitis.

 •  

  Meke želatinske kapsule
  Malo ali moćno!

  Fosfolipidi čine omega-3 efikasnim i stabilnim.
  Ovo omogućava veću koncentraciju omega-3 u maloj kapsuli za decu.

 

POSTOJI PUNO NAČINA DA DECA ZDRAVO ODRASTU.

Nas je interesovao najbolji.

Jedinstvena formula koju priroda daje kao izvor esencijalnih omega-3, fosfolipida, holina i astaksantina, direktno iz najčišćih voda na zemlji je upravo krilovo ulje.
To je više nego samo omega-3. Fosfolipidni oblik omega – 3 i holin podižu ulje krila na sledeći nivo!

Krill je mali rak, koji dolazi iz antarktičkih voda, najčistijih voda na svetu! Nalik je na škampe, pun omega-3 masnih kiselina EPA I DHA.
Otprilike iste veličine kao i spajalica za papir, kril većinu svog života provodi hraneći se mikroskopskim algama. On igra ključnu ulogu u ekosistemu okeana i jedan je od faktora opstanka mnogih morskih vrsta.

ZAŠTO JE MEGAKID KRILL JEDINSTVEN?

Evo naših 7 najboljih prednosti!

Krilovo ulje je jedino klinički dokazano ulje koje povećava nivo omega-3 u organizmu!
Ono povećava nivo važnih omega-3 masnih kiselina – EPA i DHA
Ove esencijalne masne kiseline su dosta izučavani nutrijenati, za koje je dokazano da su značajni za razvoj mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija, pamćenja, pažnje i koncentracije. Utiču i na zdrav razvoj vida i funkcija vida, a dodatno blagotvorno i na srce i jetru. U krilovom ulju, za razliku od ribljeg, omega-3 su u fosfolipidnom obliku – to pravi razliku!
Nakon 7 nedelja nivo omega-3 u krvi je za neverovatnih 40% viši u poređenju sa suplementacijom ribljim uljem u istoj količini!

Fosfolipidna prednost

Fosfolipidi su masti koje pomažu da se omega-3 bolje integrišu u ćelijske membrane. S obzirom na to da su naše ćelije izgrađene od istih vrsta lipida, omega-3 iz krilovog ulja u ovom obliku se lakše i efikasnije iskorišćavaju u organizmu. Omega-3 masne kiseline u fosfolipidnom obliku iz krilovog ulja imaju za 40% veću iskorišćenost od omega-3 iz ribljeg ulja!

Sadrži holin

Holin je esencijalni nutrijent vitalan za mnoge funkcije u organizmu, kao što su prenos informacija i signala u nervnom sistemu, funkcionisanje jetre i mišića.
Naš organizam ga ne može sintetisati u dovoljnoj količini, zato ga moramo unositi putem hrane.
Zovemo ga još i vitamin pamćenja, upravo zbog uloge u prenosu informacija u nervnom sistemu i uticaja na razvoj kognitivnih funkcija, koncentraciju, pažnju, pamćenje.

Prirodni antioksidans astaksantin

Ovaj prirodni antioksidant daje ulju krila prekrasnu crvenu boju. Kao jedan od najjačih antioksidanata štiti ulje od oksidacije, te dodavanje konzervansa nije potrebno!

GLA

Ulje borača bogat izvor omega-6 (GLA) – priordni lek za ekcem, moćniji od noćurka!

Gama-linoleinska masna kiselina (GLA) je omega–6 masna kiselina, koja za razliku od ostalih masnih kiselina iz ove familije, jedina ima protivupalni efekat.
Zahvaljujući svom jakom protivupalnom efektu GLA je prirodni suplement, često korišćen u lečenju ekcema.

Vitamin D3

Vitamin D3 je dobro poznat svim roditeljima! Važan je, ne samo za zdrave kosti i zubiće, već i zato što svojim jakim protivupalnim dejstvom sprečava nastanak alergija, atopijskog dermatitisa, ekcema i naravno, jača imunitet!

Male, ali moćne kapsule

Ulje krila pruža efikasnije rešenje u najmanjim kapsulama namenjenim deci! To je upravo zahvaljujući fosfolipidima koji čine hranjive sastojke krilovog ulja efikasnijim i stabilnijim.
Velika količina može da stane u malu kapsulu!
Ako dete pregrize kapsulicu osetiće ukus nalik na škampe. Većina dece voli ovaj ukus!

Lako se podnosi. Lako se vari u stomaku!

Nema više ribe. Mnoga deca povezuju uzimanje omega-3 sa nelagodom i neprijatnim ukusom.
Kada probaju ulje krila promene mišljenje. Fosfolipidi se jako dobro mešaju sa vodom, tako da se krilovo ulje meša sa sadržajem želuca i ne ostaje na površini – nema mučnine i refluksa.

PREPORUKE ZA DOZIRANJE
Proizvod je namenjen deci iznad 3 godine.
Preporučuje se primena 1 kapsule dnevno za:

 • pravilan razvoj mozga, učenje, pamćenje, bolju koncentraciju
 • jačanje imuniteta
 • prevenciju uplanih i alergijskih oboljenja.

Terapijska doza je 2 kapsule dnevno za:

 • atopijski dermatitis, ekcem i alergijsku astmu,
 • Hiperaktivnost kod dece, poremećaj pažnje i koncentracije.

U AKUTNOJ FAZI preporučuje se primena do 4 kapsule dnevno uz konsultaciju i preporuku pedijatra.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).