Apotekaonline
Korpa

Mental tečnosti

Brend: MENTAL
MENTAL COFFE SMOKE
Interesantna mešavina ukusa nekoliko različitih sorti prženih kafa, sa tendencijom da aroma koja se dobije ne bude napadna. Verujemo da smo napravili dobitnu kombinaciju za upotrebu na duže staze.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom) i sigurnosnim čepom. ..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL DARK SMOKE
Tečnost jakog i suvog ukusa bez slatkosti, uz blagi nagoveštaj dima.Prikladna za korisnike koji ne žele da se odreknu  gorkog ukusa duvanskih cigareta.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom) i sigurnosnim čepom. ..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL FRESH FRUIT
Ukus koji ova mešavina pruža još nikoga nije ostavio ravnodušnim. Zabavite se pokušavajući da pogodite koji su sve ukusi pomešani u ovoj tečnosti.Na kraju ćete osetiti i trunčicu mentola, tek toliko da Vam ovu tečnost učini zaista neponovljivom.U pakovanju od 2..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL LIQUORICE
Originalni ukus likoriša(sladića, gospinog bilja), specijalitet italijanske oblasti Kalabrija.Ukus koji je nemoguće kako opisati tako i kopirati! Nežno slatki osvežavajući likoris u kombinaciji sa nagoveštajem anisa, budi u Vama sećanja na neka prošla vremena.U pakovanju od ..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL MINT
Mint iz Pijemonta po kojem je FASSI i postao čuven.  Tečnost drugačija od svih mint tečnosti koje ste do sada probali!Aroma vrlo precizno odmerene jačine, nakon koje Vam u ustima ostaje osvežavajući ali ne i agresivan ukus mentola.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom)..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL NUTS
Kombinacija lešnika, oraha i drugog sušenog voća čine ovu aromu neuobičajenom. Pažljivim odmeravanjem sastojaka se izbeglo da neki od sastojaka preovlada i time učini samu tečnost neupotrebljivom na duže staze.Osim u samostalnoj upotrebi, izvanredne rezultate daje i pomešana s..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL RY4-UP
Ovo je Mental verzija legendarne tečnosti, bestselera u svetu elektronskih cigareta.Prijatna i blaga voćna nota uz nagoveštaj karamele i blago opor ukus na kraju. Fenomenalno preplitanje aroma, svaki dim Vam nudi drugačiji osećaj. Ovo je tečnost veoma izražene posebnosti koja nikoga ne osta..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL SPICY TOBACCO
Duvanska aroma obogaćena blagom mešavinom začina.Po našem skromnom mišljenju, apsolutna preporuka. Potpuno drugačijeg ukusa od svega što ste do sada probali.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom) i sigurnosnim čepom. ..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL TOBACCO
Prefinjeni ukus začinjen trunkom likoriša.Prijatno izbalansirane note različitih aroma ga čine idealnim za svakodnevnu upotrebu.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom) i sigurnosnim čepom. ..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL VANILLA
Burbon verzija čuvene arome,  gde je slatkost vanilije utopljena u aromatične začine čiji ukus Vam još dugo ostaje u ustima.Prikladna kako za samostalnu upotrebu, tako i za mešanje tj. dodavanje drugim tečnostima.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom) i s..
800,00 RSD
Brend: MENTAL
MENTAL WHITE SMOKE
Nežni ukus duvana, bez primesa nekih drugih aroma.Pravi izbor za svakodnevnu upotrebu.U pakovanju od 20ml, u bočicama sa dugačkom iglom(kapaljkom) i sigurnosnim čepom. ..
800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)

Mental tečnosti, proizvedene od strane Biohemijsko farmaceutskog instituta FASSI S.P.A. u Italiji.

Proizvedene u potpunosti u EU poštujući najviše standarde po pitanju kvaliteta i bezbednosti. Pakovane u kvalitetnim bocama sa dugačkim kapaljkama i sigurnosnim čepom.

Ukusi koji će Vas bez sumnje ostaviti bez teksta!