Apotekaonline
Korpa

MATIČNJAK 300mg

MATIČNJAK 300mg
519.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ANAFARM
  • Šifra proizvoda: 20160594
Kupovina: 12
Pregleda: 2600

Opis proizvoda

MATIČNJAK 300 mg - kapsule

Prirodni preparat za smirenje na biljnoj bazi.

 

MATIČNJAK 300 mg prirodni je preparat za smirenje na biljnoj bazi. Kao dodatak ishrani, koristi se za otklanjanje posledica svakodnevnog stresa (blaži oblici nervoze i poremećaja sna). Preparat sadrži visokokvalitetni suvi ekstrakt lista matičnjaka, u kome su koncentrisane aktivne komponente sa sinergičnim sedativnim dejstvom (ruzmarinska kiselina i hidrocinamični derivati). Kliničkim studijama dokazan je njihov smirujući efekat na organizam. Od davnina je poznato da se, u narodu, biljka matičnjak tradicionalno koristi kao pomoć kod nervoze i nesanice.

 

Sastav preparata 1 kapsula 2 kapsula % PDU*

Suvi ekstrakt lista matičnjaka 

(Melissa officinalis),

odnos droga (sveža) – suvi ekstrakt 25 – 40 : 1,

odnos droga (osušena) – suvi ekstrakt

5 – 8 : 1 stand.na min. 7 % ruzmarinske

kiseline  i min. 14 % hidrocinamičnih derivata. 300 mg 600 mg **

*PDU: Preporučeni dnevni unos;       **: Dnevne potrebe nisu ustanovljene.

Ostali sastojci: Sredstvo za povećanje zapremine (izomalt), želatin,  sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum dioksid), boje (titan dioksid, gvožđe oksid žuti).

 

Upotreba preparata MATIČNJAK 300 mg:

Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 12 godina: Jedna do dve kapsule dnevno po potrebi.

 

Napomene: Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodaci ishrani ne mogu se koristiti kao zamena za uravnoteženu ishranu!

 

Kontraindikacija: Upotreba je kontraindikovana u slučaju preosetljivosti na biljke iz familije Lamiaceae.

 

Upozorenje pre upotrebe preparata MATIČNJAK 300 mg: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod može uticati na sposobnost upravljanja motornim vozilom i rukovanjem mašinama.

 

Dodatne informacije o preparatu MATIČNJAK 300 mg: Proizvod ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE supstance, alergene ili druge supstance koje mogu narušiti ljudsko zdravlje. 

Pakovanje:

30 kapsula

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 5917/2014, od 28.10.2014. godine.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.