Apotekaonline
Korpa

MAGNA RX + TABLETE

MAGNA RX + TABLETE
Nema u proizvodnji
MAGNA RX + TABLETE
4,949.00 RSD
  • Lager: Nema u proizvodnji
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2567
Pregleda: 4438

Opis proizvoda

MAGNA RX+ tablete su prirodni afrodizijak, proizveden od najkvalitetnijih sastojaka egzotičnih biljaka iz Južne Amerike. Ovaj dijetetski suplement rasprostranjen na tržištu Evrope, SAD i Kanade, rešava „savremene muške probleme“.  
ZAŠTO MAGNA RX + tablete ?  MAGNA RX + tablete najefikasnije otklanjaju disfunkcije muškog polnog organa, povećavaju potenciju i obezbeđuju postizanje sigurne erekcije. Redovnom upotrebom MAGNA RX + tabletama se poboljšava mikrocirkulacija polnog organa i uspešno povećavaju erektivne komore čime se povećava veličina i dužina polnog organa, poboljšava pokretljivost i kvalitet spermatozoida , i ostvaruje povoljan uticaj kod uvećane prostate.

NAČIN DELOVANJA MAGNA RX + tableta: 
-  Povećanje pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida
-  Pomoć u lečenju muške impotencije i steriliteta
-  Povećanje nivoa testosterona i stimulacija libida
-  Povećanje dužine i obima polnog organa
-  Poboljšanje seksualne energije i izdržljivosti
-  Pružanje olakšanja kod otežanog,čestog mokrenja i problema sa uvećanom prostatom

MAGNA RX + tablete su 100% prirodan preparat , bez rizika od neželjenih dejstava! Supstance koje ulaze u sastav, su ispitane u akreditovanim laboratorijama i zadovoljavaju vrhunske standarde kvaliteta , uspešno deluju kod pacijenata sa hormonskim disbalansom ,erektivnim problemima, preuranjenom ejakulacijom i lošim seksualnim performansama.

SASTAV:
Pyogenum Africanum , Maca, L-arginin ,Horny Goat Weed, Oat Straw,Catauba, Oriental Ginseng, Cayenne, Muira Puama, Stringing Nettle, Tribulus Terrestris. 

NAČIN UPOTREBE: 
-  Tablete:1x1 dnevno , tokom mesec dana (kod problema erektilne disfunkcije , za povećanje dužine i obima polnog organa, kod poboljšanja seksualne energije i izdržljivosti).  Tablete:2x1 dnevno, tokom tri meseca (za povećanje pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida, kod muške impotencije i steriliteta, za uspostavljanje hormonskog balansa i povećanja nivoa testosterona , za stimulaciju libida).

-  Tablete:2x1 dnevno, tokom tri meseca (za povećanje pokretljivosti i kvaliteta spermatozoida, kod muške impotencije i steriliteta, za uspostavljanje hormonskog balansa i povećanja nivoa testosterona , za stimulaciju libida).

ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST:
MAGNA RX + tablete su dijetetski suplementi,ispitani od strane Gradskog Zavoda za Javno Zdravlje i odobreni od strane Ministarstva Zdravlja.


PAKOVANJE: 60 tableta

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.