Meni
Korpa

MACUSHIELD KAPSULE

MACUSHIELD KAPSULE
MACUSHIELD KAPSULE
1.699,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20161557
5 prodaja
1133 pregleda

MACUSHIELD KAPSULE

Opis proizvoda:

MACUSHIELD je dijetetski proizvod koji potiče iz Velike Britanije. Sastoji se od 3 pigmenta koji se inače nalaze u ljudskim žutim mrljama. Žuta mrlja je središte najoštrijeg vida, a 3 pigmenta imaju ulogu zaštite žute mrlje od efekata plave svetlosti kao i otrovnih proizvoda koji se stalno stvaraju.

Ovi pigmenti su lutein, zeksantin i mezoseksantin. Najvažniji i najpotrebniji je mezozeksantin, upravo pigment koji je skoro odsutan u klasičnoj ljudskoj ishrani. Pigmenti žutih mrlja moraju biti konstantno kompenzovani i ako ne postoji mogućnost razvoja senilne makularne degeneracije koja dovodi do sporog ali sigurnog gubitka vida.

MACUSHIELD  je patentirani proizvod i jedini je preparat na teritoriji Srbije koji sadrži mezozeksantin - jedan od tri pigmenta neophodna za funkcionisanje žutih mrlja.

Sva naučna istraživanja su pokazala da osobe sa malformacijama žutih mrlja imaju ekstremno niske vrijednosti mezoseksantina. Ovo ukazuje da iako se ovaj pigment formira u luteinskom oku, postoji poremećaj koji se karakteriše nedostatkom mezozesantina. Naša formula je jedinstvena po tome što nudi potpunu zaštitu mezozeksantinom.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.