Apotekaonline
Korpa

LURALEAN KAPSULE

LURALEAN KAPSULE
2,599.00 RSD
  • Lager: Artikla nema u proizvodnji
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2536
Pregleda: 1916

Opis proizvoda

LuraLean® kapsule sadrže visoko prečišćeno prirodno dijetetsko vlakno biljnog porekla proizvedeno japanskom patentiranom tehnologijom. Ono što ga razlikuje od ostalih biljnih vlakana je njegova čistoća, stabilnost i superiorna efikasnost vezivanja tečnosti i masti u želucu i crevima. Patentirano je u 33 zemlje sveta i odobreno u EU.

Uzimanje LuraLean® kapsula se preporučuje:
-  Kao bezbedan i efikasan način regulisanja telesne mase
-  Kao pomoć u održavanju zdravih nivoa holesterola u krvi
-  Za olakšavanje pražnjenja creva i regulisanja stolice
-  Kao pomoć kod postojanja hemoroida
-  Kao pomoć u detoksikaciji organizma
 
LuraLean kapsule su:
-  Koncentrovani izvor biljnih vlakana
-  Najveći kapacitet vezivanja masti i vode među biljnim vlaknima
-  Bezbedan i efikasan način regulisanja telesne mase
-  Pomoć u održavanju normalnih nivoa holesterola u krvi
 
Biljna vlakna predstavljaju nesvarljivi deo biljnih ćelija, koja imaju osobinu vezivanja vode i povećanja zapremine sadržaja u crevima. Na ovaj način se poboljšava prolazak hrane kroz creva, formira se mekša stolica, olakšava pražnjenje i obezbeđuje redovnost stolice. Biljna vlakna vezuju i toksične materije, štetne produkte metabolizma i pomažu u procesu ukupne detoksikacije organizma. Biljna vlakna utiču na celokupno zdravstveno stanje time što pomažu u održavanju zdravih nivoa holesterola. Ona usporavaju i preuzimanje glukoze iz creva u krv, naročito posle obroka, što je posebno značajno kod dijabetičara. Nutricionisti preporučuju redovno korišćenje biljnih vlakana u ishrani kao prirodan, bezbedan i efikasan način održavanja organizma u dobroj formi i očuvanja zdravlja.
Biljna vlakna u LuraLean® kapsulama vezivanjem tečnosti povećavaju svoju zapreminu do 200 puta, što dovodi do osećaja punoće i smanjenog osećaja gladi. Studije su pokazale da gel koji se formira oko čestica hrane usporava dejstvo enzima na hranu, pa se stoga i masti i šećeri sporije oslobađaju. Masa koja se formira već u želucu usisava masti i kalorije iz hrane, koje se izbacuju kroz proces normalnog varenja i pražnjenja creva.
Eksperimentalno je pokazano da 2 kapsule LuraLeana® mogu da vežu i do 50g masti. Ovako vezana mast ne može da bude apsorbovana u crevima što znači da, ukoliko Vaš obrok sadrži višak masti ona neće biti svarena i apsorbovana, već izbačena putem stolice.
LuraLean® (propolmanan) je rastvorno biljno vlakno koje podleže razlaganju i fermentaciji tek u debelom crevu, za razliku od većine biljnih vlakana čije razlaganje započinje već u ustima pod dejstvom enzima amilaze. Iz ovih razloga, korišćenje biljnih vlakana u većim količinama obično izaziva pojavu gasova u crevima, a ponekad i pojavu grčeva, dok su pri korišćenju Luralean kapsula ove pojave znatno ređe i slabije izražene.
LuraLean® je glukomanan (propolmanan) odobren za korišćenje u dijetetskim proizvodima u EU za koji je EFSA (European Food Safety Authority) izdala naučno mišljenje sa potvrdom pozitivnog uticaja na zdravlje ljudi (EFSA Journal 2010;8(10):1798)
 
PAKOVANJE: 60 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.