Apotekaonline
Korpa

LIST VINOVE LOZE KAPSULE

LIST VINOVE LOZE KAPSULE
432.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: GALENIKA
  • Šifra proizvoda: BR-2559
Pregleda: 1997

Opis proizvoda

DEJSTVO:
Floralend® List vinove loze je dodatak ishrani koji kao aktivnu supstancu sadrži ekstrakt lista vinove loze. Aktivne supstance, polifenoli, antocijani i trans-resveratrol, sadržane u ekstraktu lista vinove loze imaju veliki antioksidansni potencijal i deluju protektivno na kardiovaskularni sistem.Ekstrakt lista vinove loze može da zaštiti i učvrsti zidove krvnih sudova i poveća njihovu
elastičnost. Ima i dodatnu ulogu koja doprinosi sprečavanju slepljivanja trombocita, smanjuje rizik od nastanka i razvoja aterosklerotičnog plaka. Ekstrakt lista vinove loze doprinosi poboljšanju cirkulacije, širenju krvnih sudova i smanjenju stvaranja edema. Trans-resveratrol, jedna od aktivnih supstanci ekstrakta lista vinove loze, može da zaštiti srčani mišić od ishemijsko perfuzionog oštećenja i smanji rizik od nastanka koronarne ateroskleroze.

NAČIN PRIMENE:
Ekstrakt lista vinove loze može da pomogne kod:
-  Ublažavanja tegoba kod poremećaja proširenih vena kao što su teške, umorne, bolne i otećene noge
-  Ublažavanja poremećaja protoka krvi kroz vene kao što su noćni grčevi na listovima nogu praćeni svrabom i osećajem pritiska
-  Saniranja malih, vidljivih krvnih sudova sklonih pucanju

Kod ovih stanja preporučuju se 2 kapsule pre doručka, sa malo tečnosti. Trajanje primene zavisi od težine ispoljenih tegoba i obično je to 45-90 dana. Osobama koje imaju proširene vene preporučuje se dovoljno kretanja, a treba izbegavati duga stajanja. U toku noći noge treba malo podići i eventualno staviti zavoje(bandaže). Ekstrakt lista vinove loze kao svakodnevni dodatak ishrani mogu da koriste:
-  Osobe sa naslednim sklonostima ka kardiovaskularnim oboljenjima
-  Starije osobe i pušači za poboljšanje zdravlja krvnih sudova
Kada se preparat koristi preventivo treba uzimati 1 kapsulu dnevno

NAPOMENA:
Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

UPOZERENJE:
Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Floralend® List vinove loze kapsule ne smeju koristiti osobe alergične na bilo koji sastojak proizvoda. Osobe sa netolerancijom na neke od šećera, Floralend® List vinove loze kapsule mogu
Koristiti samo posle konsultacije sa svojim lekarom.

NAČIN ČUVANJA:
Čuvati na temperaturi do 30ºC u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage.
Čuvati van domašaja dece.

ROK UPOTREBE:
3 godine
Ne sme se koristiti posle isteka roka upotrebe označenog na pakovanju.

PAKOVANJE: 30 kapsula
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.