Apotekaonline
Korpa

LATOPIC PROBIOTIC

LATOPIC PROBIOTIC
Nema u proizvodnji
LATOPIC PROBIOTIC
2,500.00 RSD
  • Lager: Nema u proizvodnji
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: 20161121
Pregleda: 9369

Opis proizvoda

LATOPIC PROBIOTIC

Opis proizvoda:

Probiotici su sojevi živih mikroorganizama iz različitih rodova koji pokazuju povoljan efekat na zdravlje domaćina poboljšanjem balansa crevne mikroflore.

Latopic sadrži posebno odabrane sojeve bakterija Lactobacillus casei i Lactobacillus paracasei.

Pokazuje povoljne efekte kod pacijenata sa atopijskim dermatitisom udruženim sa alergijama na hranu.

Zašto koristiti
Latopic sadrži posebno odabranu mešavinu bakterija mlečno kiselinskog vrenja, koje pomažu oporavku crevne barijere tako što pospešuju sekreciju mukusa i održavaju mikrobiološki i imunološki balans, što ima pozitivan efekat na tok AD.

Sastav
Latopic sadrži mešavinu liofilizovanih bakterija mlečne kiseline u odgovarajućem odnosu:

  • 50% Lactobacillus paracasei LOCK 0919,
  • 25% Lactobacillus casei LOCK 0908,
  • 25% Lactobacillus casei LOCK 0900.

Ne sadrži proteine mleka, laktozu i gluten.

Indikacije

Atopijski dermatitis udružen sa alergijama na hranu.

Atopijski dermatitis (AD) je multifaktorijalno nasledno obolenje, u čijoj osnovi je imunološki poremećaj. Javlja se u detinjstvu ili adolescenciji, kod većine pacijenata promene se javljaju već u 3. mesecu života.

Dominantne odlike su svrab i suva koža. Takođe, crevna barijera pacijenata sa AD je oslabljena i usled toga propustljivija za alergene.

Alergije na hranu (najčešće proteine kravljeg mleka, jaja, citruse i kikiriki) spadaju u provocirajuće faktore za pojavu AD.

Upotreba Latopica dovodi do modulacije crevne mikroflore, što ima za posledicu stimulaciju imunog sistema i smanjivanje alergijskih reakcija.

Način upotrebe
Za pacijente koji ne mogu da progutaju kapsulu,sadržaj jedne kapsule se rastvori u maloj zapremini mlake tečnosti prokuvana voda ohlađena na sobnu temperaturu ili majčino mleko. Pije se odmah nakon pripreme.

Doziranje: jedna kesica dnevno, tokom 3 meseca.

Čuvanje na temperaturi 2 – 8˚C (u frižideru), zaštićeno od vlage.

Ukoliko se proizvod čuva van frižidera na temperaturi do 25˚C, treba ga iskoristiti u roku od mesec dana.

Pakovanje: 30 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.