• KRALJEVSKI NAPITAK-ĐUMBIR SA MEDOM I BRESKVOM
 

Kraljevski Napitak od Đumbira sa medom i breskvom – IMMUNO

Đumbir sa medom i breskvom – IMMUNO:

 

Đumbir je koren poreklom iz Indije i u lekovite svrhe se upotrebljava preko 5.000 godina. Danas se gaji ne samo u Japanu i Indiji već i u Zapadnoj i Južnoj Americi.
Ima izgled šake s nepravilnim prstima. U kombinaciji sa medom ima antiseptičko dejstvo, smiruje kašalj i pročišćava disajne puteve.
Tradicionalno se koristi kod prehlade i gripa, podstice cirkulaciju, poboljsava varenje, otklanja probavne probleme i ublažava stomačne tegobe, ubrzava metabolizam, pomaže kod mršavljenja  razgradnjom masnih naslaga, ispoljava protiv upalno i antireumatsko dejstvo, snižava vrednosti holesterola, smanjuje jutarnju mučninu, kao i mučninu prilikom putovanja, stimulise funkcije jetre…
Preporučuje se sportistima kao i kod  povećane fizičke aktivnosti –  jer se prilikom razgradnje glukoze oslobađa velika količina energije.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

KRALJEVSKI NAPITAK-ĐUMBIR SA MEDOM I BRESKVOM

  • Šifra: 6543+b
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 350,00 din


Tagovi: metabolizam, mršavljenje, detoksikacija, imunitet, immuno, holesterol, masne naslage, napitak, đumbir, cirkulacija, krv, toksini, budnost, jetra, mučnina, putovanje, sportisti, varenje, prehlada, grip, breskva, med