Apotekaonline
Korpa

KIROCOMPLEX™MAX

KIROCOMPLEX™MAX
SNIŽENA CENA -29 %
KIROCOMPLEX™MAX
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
2.085,00 RSD
2.920,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: VEMAX
 • Šifra proizvoda: 2025

Opis proizvoda

KIROCOMPLEX™MAX predstavlja kompletno i inovativno rešenje kliničkih simptoma metaboličkih i endokrinih manifetsacija sindroma policističnih jajnika.

Koristi se u slučajevima:

 • Endokrine manifestacije (policistični jajnici, neregularni menstrualni ciklusi, hirzuitizam, akne, alopecija, infertilitet)
 • Metaboličke manifestacije (metabolički sindrom, gojaznost, dislipidemija, hipertenzija, dijabetes, intolerancija na glukozu)

Delovanje:

 • Revifast®  patent je reservatrol sa visokom stopom rastvaranja i bioraspoloživosti. Ima izražena antioksidativno i anrtiinflamotrno dejstvo bez neželjenih efekata: poboljšava metabolički profil (balansira lipidni profil, smanjuje masnoću i poboljšava osetljivost na insulin), inhibira proizvodnju androgena i bezbedan je za primenu u trudnoći (smanjuje pojavu gestacionog dijabetesa, preeklampsije i ponovljenih pobačaja).
 • D-Chiro-Inositol i Myo-Inositol su sekundarni glasnici koji regulišu različite procese zavisne od insulina.
 • Myo-Inositol (MYO)  je važan sastojak folikularnog mikrookruženja koji reguliše metabolizam kalcijuma, pomaže poboljšanje kvaliteta jajne ćelije i odgovoran je za metabolizam glukoze.
 • D–Chiro-Inositol (DCI) ima antioksidativno desjtvo, reguliše metabolizam glukoze pomažući u smanjenju insulinske rezistencije I odgovoran je za sintezu glikogena.
 • Mangan je kofaktor koji omogućava inozitolu da aktivira mitohondrijski enzimski sistem koji u kombinovanoj primeni sa DCI efikasno smanjuje nivo glukoze.
 • Folna kiselina smanjuje nivo cirkulišućeg homocisteina koji predstavlja važan biomarker čije povišene vrednosti su povišene kod insulinske rezistencije. 
 • Vitamin D utiče na poboljšavanje metaboličkih i menstrualnih poremećaja: prevenira razvoj metaboličkog sindroma, smanjuje insulinsku rezistenciju, održava efikasniju rezervu jajnika, povećava kvalitet i pravilnu implantaciju embriona u IVF-u a ima značajnu ulogu u poboljšanju plodnost kod oba pola.

Sastav:

 • D-hiro-inozitol 500 mg;
 • Mio-inozitol 200 mg;
 • Revifast® 80mgod čega trans-esveratrol 24 mg;
 • Mangan 4 mg;
 • Folna kiselina 200 µg;
 • Vitamin D 12,5 µg

Način upotrebe:
Uzimati 1 tableta dnevno, doza se može povećati na 2 tablete dnevno prema mišljenju lekara.

Pakovanje:
20 tableta

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).