Apotekaonline
Korpa

KAPI FITOHEMORO - Preparat za hemoroide

KAPI FITOHEMORO - Preparat za hemoroide
1.600,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: FARMA FLORA
  • Šifra proizvoda: 2023

Opis proizvoda

Kapi fitohemoro predstavljaju alkoholni rastvor svežih biljaka, ubranih iz netaknutih prirodnih predela uz poštovanje principa obnovljivosti.

Bogate su komponentama koje deluju antiseptično, protivupalno.

Kapi imaju blagotvorno delovanje na hemoroide:

  • Pozitivno utiču na smanjenje i prestanak krvarenja.
  • Blagotvorno deluju na smanjivanje i prestanak bola.
  • Doprinose regeneraciji vene i potpunom povlačenju spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida.
  • Omogućavaju redovnu stolicu.

Kapi predstavljaju vodeno-etanolni rastvor koji čini 9 biljaka. Svaka biljka je ubrana sa podneblja koje joj daje najveću lekovitost. Primenom kapi se ubrzava cirkulacija u venama, jača se zid vena i na taj način se vene ispravljaju,  koriguju promene na njima i dolazi do prestanka krvarenja.

Kapi utiču protivupalno, dolazi do omekšavanja vene. Vene kada su pod upalom su tvrde i često bolne.

Preko 80% korisnika naše terapije za hemoroide oseća poboljšanje  u roku od 10 do 14 dana.

Za potpuno povlačenje hemoroida, potrebno je dva do tri meseca korišćenja terapije. 

O izuzetnom delovanju preparata za hemoroide svedoče iskustva naših brojnih korisnika koje uspešno lečimo već 30 godina.

Nakon povlačenja hemoroida savetuje se upotreba terapije još nekoliko nedelja kako bi se promene potpuno otklonile i regulisao rad creva.

Šta su hemoroidi ili šuljevi?

Hemoroidi/šuljevi su promene na sluznici analnog otvora koje nastaju usled jakog zastoja krvi u hemoroidalnim venama. 

Izgledaju kao šišarice veličine od zrna pšenice do veličine šljive, zavisno od stadijuma bolesti. Ova ispupčenja su jako nabubrele vene debelog creva, koje mogu da krvare, otvrdnu, da se upale. Sve ove promene praćene su izuzetnim bolovima, naročito pri defekaciji i sedenju.

Zašto nastaju hemoroidi(šuljevi)?

Neki do uzroka ovog oboljenja su: nasledni faktor, višečasovno sedenje tokom dana, nepravilna ishrana, tvrda stolica koja vrši pritisak na zid debelog creva ili česte iritirajuće dijareje (prolivi). Hemoroidi se često javljaju i kod trudnica jer plod vrši pritisak na donju trbušnu duplju. Hemoroidi krvare, tromboziraju, otvrdnu, inficiraju se bakterijama iz stolice, upale i izazivaju snažne bolove.

Hemoroidi i trudnoća

Hemoroidi su česti tokom trudnoće, posebno u trećem trimestru, kada povećana materica vrši pritisak na karlicu i vene u blizini anusa i rektuma. Neke žene prvi put dobiju hemoroide tokom trudnoće.

Na sreću, hemoroidi obično nisu štetni po zdravlje ili zdravlje vaše bebe, i obično prođu sami nakon porođaja.

Lečenje hemoroida

Hemoroide možete da lečite sami kod kuće, a simptomi bi trebalo da se ublaže u roku od nedelju dana. Ono što je ključno u lečenju hemoroida je ishrana, odosno da se trudite da nemate zatvor. Promene u ishrani i načinu života, posebno konzumiranje više vlakana, pomažu da se smanje simptomi hemoroida, ali i da se hemoroidi ni ne pojave. Takođe mogu se uzimati i preparati koji omekšavaju stolicu. Ali, izbegavajte laksative, koji mogu izazvati dijareju i pogoršati simptome hemoroida.

Kako da sami ublažite simptome?

Sedite u kadi, topla kupka ublažava nelagodu, izbegavajte naprezanje tokom pražnjenja creva, očistite anus pravilno i održavajte ga čistim nakon svakog pražnjenja creva. Kada sedite, sedite na mekane jastuke, a ne na tvrde površine kako biste smanjili otok i sprečili nastanak novih hemoroida.

Način upotrebe:

Tri puta dnevno posle jela piti po 5ml kapi razblaženih u pola čaše vode. Pri redovnoj konzumaciji se popije za 7 dana.

Pakovanje:

100ml

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).