Meni
Korpa

JOINT MD REVOLUTION TABLETE 4pack

JOINT MD REVOLUTION TABLETE 4pack
-29 %
JOINT MD REVOLUTION TABLETE 4pack
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
10.779,00 RSD
15.160,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: BR-5841564 x4
67 prodaja
18907 pregleda

Indikacije za upotrebu:

  • Osteoartritis
  • Degenerativne bolesti zglobova (koksartroza i gonartroza)
  • Artritis kolena, lakta, ramena, kuka, šaka i stopala
  • Reumatoidni artritis
  • Kod zglobova koji su izloženi teškom fizičkom opterećenju
  • Povrede zglobova
  • Kod osoba koje se aktivno bave sportom

Način upotrebe:

Koriste se 2 tablete dnevno prvih 15 dana, a zatim 1 tableta dnevno u periodu od 2 meseca.

 

Šta sadrži JOINT MD NT MD REVOLUTION?

Dva zaštićena kompleksa nastala višegodišnjim istraživanjima na Američkim Univerzitetskim klinikama.


Joint Health Proprietary Blend, zaštićena mešavina koja sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat i ekstrakt korena kurkume. Izolovani proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa.

 

Hondroitin-sulfat je neophodan za održavanje strukturnog integriteta tkiva, pre svega kože i hrskavice. Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka što je veoma važno jer hrskavicu ne ishranjuje krvotok i sprečava dejstvo enzima koji dovode do razgradnje hrskavice. Takođe, doprinosi elastičnosti hrskavice i stimuliše proizvodnju kolagena, što je naročito važno kod starije populacije.

 

Joint Support Proprietary Blend, predstavlja mešavinu metilsulfonilmetana (MSM), ekstrakata korena đumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline.

 

Kurkuma (Curcuma longa) se tradicionalno koristi kao začin i u lekovite svrhe. Zbog svog antiinflamatornog delovanja i inhibitornog delovanja na medijatore koji učestvuju u razgradnji hondrocita, kurkuma je sastojak preparata koji su namenjeni osobama sa osteoartritisom.

 

Metilsulfonilmetan (MSM) je komponenta proizvoda namenjena očuvanju funkcije lokomotornog sistema. Takođe utiče na čvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva, izvor je sumpora koji je od velike važnosti za zdravlje kostiju.

 

Đumbir (Zingiberofficinale), odnosno rizom đumbira se koristi kod reumatoidnih oboljenja zbog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja.

 

Alfa lipoinska kiselina ima izraženu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost.

 

Koren troskota (Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol koji poseduje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno delovanje, zbog čega ima potencijalni povoljni efekat kod inflamatornih oboljenja zglobova.

 

Hijaluronska kiselina je glavni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i neophodna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se koristi kod oštećenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.

 

Pakovanje: 4 x 30 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.